Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator New Holland 87410098

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Daca radiatorul s-a defectat, surplusul de caldura ii va da batai de cap motorului si il poate aduce in colaps. Vrei ca performantele motorului tau sa se mentina la nivel inalt? Atunci asigura-te ca sistemul de racire este in perfecta stare de functionare. Comanda acest radiator New Holland 87410098 si nu vei mai intampina dificultati. E mai bine sa previi decat sa repari, iar costurile pot fi mult mai accesibile. O echivalenta de cea mai buna calitate la un pret foarte avantajos! Ce ai zice daca de data aceasta ai alege pe bune calitatea? Garantam pentru aceasta piesa, stim ce produse avem, stim cu cine ai de-a face. Daca totusi inca esti nedumerit, mai bine suna-ne si iti prezentam pe larg produsul.

Cet de des ai auzit in jurul tau de ACN Piese Utilaje? Daca un val de caracteristici, precum rezistenta siguranta, etc., au trecut pe la urechea ta, sa stii ca despre noi era vorba. Totul a pornit din dorinta de a-ti oferi servicii si produse de top. Care e scopul? Vrem sa fii multumit, linistit si impacat cu alegerile tale! Nu e usor sa gasesti pe piata produsul perfect, insa noi facem tot posibilul. Si mai avem si alte sfaturi si recomandari utile! Suna-ne si spune-ne pe scurt povestea utilajului tau si ne vom adapta la nevoile acestuia. Orice problema tehnica ai intampina, vei gasi la noi remedii de cea mai buna calitate pentru un plus de performanta.

Radiator New Holland 87410098 - o alegere ideala!
Piesele de schimb sunt asemanatoare unui puzzle. Pentru a fi complet, e necesar ca toate piesele sa fie puse la locul lor. Daca una dintre ele lipseste, atunci puzzle-ul (in cazul tau, utilajul) devine incomplet si consecintele nu vor inceta sa apara. Din aceasta cauza vor aparea complicatii ce trebuie remediate imediat. Spre exemplu, o piesa esentiala care nu are voie sa lipseasca din puzzle, este acest radiator. Rolul lui? Foarte important. Fiind montat in fata unei termocuple, cu ajutorul acestei piese, se realizeaza circuitul de racire al motorului. Este o componenta principala a sistemului de racire. E lesne de inteles ca ai mare nevoie de aceasta piesa. Daca aplici sfaturile consultantilor nostri si-i oferi mentenanta corecta, te va deservi mult si bine.

Fii mereu bine informat!
Bucura-te de serviciul de consultanta tehnica gratuita Fii la zi cu cele mai actuale informatii in materie de piese de schimb. Beneficiaza de informatii pretioase si solutii personalizate pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Consultantii nostri sunt pe pozitii! Apeleaza cu incredere si minimizeaza-ti sansele de a intra intr-o incurcatura. Abia asteptam sa te cunoastem!

Garantie
Desi nu suntem adeptii unor greseli, este omenesc ca uneori sa mai existe exceptii. Desigur, nu ne dorim asta si de aceea oferim garantie. Acest radiator New Holland 87410098 beneficiaza de o garantie de 6 luni. Include eventualele defecte de fabricatie, desi asemenea cazuri sunt foarte rare. Iti sugeram sa pastrezi toate actele venite impreuna cu piesa: factura fiscala si certificatul de garantie.

Livrare
Curieri precum ai nostri, sigur nu ai mai intalnit! Fac ce fac si in doar 24 de ore sunt prezenti la usa ta. Comanda azi acest radiator New Holland 87410098 si maine va fi al tau! Iar, daca te afli prin Bucuresti, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru. Foloseste datele noastre de contact si spune-ne cum procedam. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Pentru un montaj corespunzator si eficient, va trebui sa apelezi la un mecanic cu experienta. Pozitionarea corecta asigura o functionare de durata a piesei, iar un montaj gresit poate compromite piesa de schimb.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 570x470x92mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura