Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator Caterpillar 236-7766

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Componentele unui utilaj sunt precum zalele unui lant. Toate sunt conectate intre ele si lucreaza impreuna pentru indeplinirea aceluiasi scop principal: performanta utilajului. Nu trebuie sa existe nici macar o singura veriga slaba, deoarece intreg echipamentul ar putea fi compromis iremediabil. Este important sa alegi piese de calitate pentru a te asigura ca fiecare lucrare este realizata cu succes. Ca tot veni vorba de succes si calitate, iti prezentam acest radiator Caterpillar 236-7766 pentru utilajul tau! Il avem in stoc la un pret avantajos! Comanda acum!

Piesele noastre de schimb intrunesc cu succes cele mai inalte standarde de calitate. Ti le trimitem cu drag pentru ca utilajele tale sa se bucure de tot ce e mai bun pe piata. Pe langa asta, oferim si servicii de consultanta tehnica specializata. Consideram ca sfaturile de la specialisti sunt o necesitate, asa ca nu trebuie sa platesti nimic pentru a te bucura de informatiile expertilor nostri! La ACN Piese Utilaje, ne dorim sa te bucuri din plin de o experienta completa! Te asteptam sa ne spui cu ce ai vrea sa te ajutam, iar noi facem totul posibil!

Utilajul tau se va simti ca nou cu acest radiator Caterpillar 236-7766 de la noi!

Aceasta piesa are un rol vital pentru buna functionare a utilajului tau. Radiatorul se ocupa de eliminarea excesului de caldura din agentul de racire, pentru a-l mentine la temperatura potrivita. Aceasta caldura este evacuata in exteriorul radiatorului, pentru ca lichidul sa poata raci eficient motorul atunci cand se incalzeste peste limitele normale. Astfel, utilajul tau va lucra eficient, in siguranta, la capacitate maxima!

Bucura-te de serviciul nostru gratuit de consultanta specializata!
Suntem alaturi de tine cand ai nevoie! Orice intrebare isi gaseste usor raspunsul cu ajutorul specialistilor nostri! Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne! Unul dintre operatorii nostri deja se pregateste sa-ti raspunda!

Garantie
Acest radiator Caterpillar 236-7766 se bucura de o garantie de 6 luni. Orice defect din fabrica poate fi raportat la noi, urmand sa ne ocupam de toate pentru ca piesa complet functionala sa ajunga la tine in cel mai scurt timp!

Livrare
Iti trimitem acest radiator mai repede decat ti-ai putea imagina! Iti oferim livrare in doar 24 de ore si ne asiguram ca piesele de care ai nevoie ajung rapid la tine pentru a-ti mentine echipamentele functionale si operatiunile in curs.

Montaj
Pentru a asigura montajul corect si sigur al pieselor pe utilajul tau, recomandam intotdeauna sa apelezi la un serviciu specializat de montaj. Echipa de profesionisti cu experienta in acest domeniu va garanta ca piesele sunt instalate corespunzator, reducand astfel riscul de defectiuni.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 580x470x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura