Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru miniexcavator Bobcat 341

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 341
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa inlocuiesti pompa defecta a utilajului tau, noi iti recomandam aceasta pompa de apa miniexcavator Bobcat 341 pe care o vei regasi ca fiind alegerea perfecta! Ofera compatibilitate perfecta cu utilajul tau si inlocuieste piesa uzata cu un succes incredibil. Pentru buna functionare a motorului miniexcavatorului, trebuie musai sa o alegi. In plus, nu-ti vei face praf finantele pentru ca are un cost scazut fata de cea originala. Asta da afacere, pret bun si calitate cat cuprinde!

Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Hai sa facem asa, tu ne suni si noi iti oferim consultanta gratuita! Consilierul tehnic te ajuta sa pui punctul pe ?i? si sa descoperi hiba echipamentului, apoi gasesti impreuna cu el solutia cea mai potrivita de inlocuire a piesei uzate! Te ajuta sa plasezi comanda, iti spune cum trebuie intretinuta piesa si iti va povesti cate ceva si despre serviciile noastre pe care, daca le vei gasi OK, le vei accesa cu incantare!

Pompa de apa miniexcavator Bobcat 341 - se expediaza foarte repede!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de apa pentru miniexcavator Bobcat 341 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de apa miniexcavator Bobcat 341 pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura