Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa miniincarcator Bobcat T190 este o componenta de calitate superioara care merita oricand achizitionata! Aceasta este comercializata la un pret redus si poate fi comandata imediat. Este o productie echivalenta de succes, de o calitate excelenta, asigurand eficienta maxima. Pentru ca exploatarea utilajului tau nu se poate face cu un motor nefunctional, alege aceasta componenta ce il va ajuta sa prinda viata! Informatiile complete le vei regasi in oferta!

Ai gasit un loc minunat in care ai parte de cele mai bune produse si cele mai tari servicii. La ACN Piese Utilaje gasesti tot ce ai nevoie pentru utilajele tale! Produse de calitate, atent alese de tehnicienii nostri pentru a le importa. Tot ce ai nevoie vei gasi, cu siguranta, la noi. Avand atat de multe produse, s-ar putea sa ai nevoie si de ajutor in alegerea lor. Iti oferim gratuit serviciul de consultanta tehnica, iar asistentii nostri te vor indruma catre componenta corecta din toate punctele de vedere!

Pompa de apa miniincarcator Bobcat T190 - perfecta pentru utilajul tau!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii ?loveste? neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat T190 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de apa miniincarcator Bobcat T190 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura