Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru miniexcavator Bobcat 337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 337
Out Of stock
Descriere
Grija fata de utilajul tau este constanta, iar gasirea piesei potrivite este una dintre preocuparile tale ca sa te asiguri ca iti exploatezi la capacitate maxima miniexcavatorul! Pompa de apa miniexcavator Bobcat 337 este perfecta pentru el. Pompa pe care ti-o recomandam poate inlocui cu usurinta piesa originala si o regasesti disponibila in depozitul nostru! Mai mult, pe langa faptul ca este eficienta si are calitati tehnice deosebite, ea are si un pret atragator! Solicita o oferta ca sa te convingi!

Cu o planificare atenta a ingrijirii echipamentului, poti lua masuri pentru a-ti evalua optiunile profesionale si a dezolta un plan strategic pentru atingerea obiectivelor tale. La ACN Piese Utilaje, gasesti partenerul care sa-ti ofere sprijinul necesar alcatuirii acestui plan! Iti oferim piese de schimb de calitate superioara, livrate foarte repede! Dar mereu ne insotim produsele de servicii bine puse la punct! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta ca sa alegi piesa cea buna si sa afli mai multe despre ce ti-am mai putea oferi!

Pompa de apa miniexcavator Bobcat 337 - are certificat de garantie!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa pentru miniexcavator Bobcat 337 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de apa miniexcavator Bobcat 337 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura