Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 745-213

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 745-213 este ca un prieten de nadejde pentru utilajul tau, mereu gata sa faca fata provocarilor dure ale muncii grele. Nu te lasa inselat de piesele de proasta calitate, care iti pot provoca mai multe probleme decat pot rezolva. Noi te ajutam sa investesti inteligent in utilajul tau, oferindu-ti doar produse superioare din punct de vedere calitativ. Cu noi, reparatiile vor genera o exploatare de lunga durata, astfel incat sa iti poti planifica lucrari complexe fara teama de a le abandona pe drum. Cand ai nevoie de ajutor, suntem mereu aici pentru tine!

Aici la noi, depozitul virtual este ca o comoara nepretuita! Echipa noastra de experti pune la bataie cele mai avansate metode de selectie pentru a aduce la noi doar cele mai tari piese de schimb din intreaga lume! Deisgur, nu aducem diamante sau perle rare, aducem doar piese de calitate de care te vei indragosti! In plus, procesam comenzile cu viteza luminii, astfel incat vei primi piesele tale in timp util si vei fi gata sa iesi la drum cu utilajul tau!

Rulment butuc Dana Spicer 745-213 puternic si mobil, este foarte util
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmentii la primul semn de probleme. Sa fii atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Iar cand ajungi in impas
Cauta cea mai tare echipa de consultanti tehnici! Si nu o mai cauta la intamplare, ci chiar aici la noi! Suntem experti in manipularea creativa si eficienta a informatiilor - colectam, ordonam si interpretam pentru tine. Daca nu ne crezi, suna si vei fi impresionat! Si stii ce e cel mai tare? Serviciul nostru de consultanta este gratis. Ca un zambet pe fata unui copil!

Garantie
Cu acest rulment butuc Dana Spicer 745-213, vei primi nu doar o piesa de calitate, ci si o portie mare de incredere. Vei primi un certificat de garantie care acopera riscul oricarei defectiuni de fabrica, valabil timp de 6 luni. Astfel, vei fi protejat de orice probleme care ar putea aparea si vei putea lucra linistit cu utilajul tau.

Livrare
Optiunea noastra pentru serviciul de curierat ne ajuta sa oferim o livrare rapida, fara intarzieri. In cazul in care plasezi o comanda in prima parte a zilei, produsele vor ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Astfel, poti sa-ti reiei activitatea fara intreruperi. Nu trebuie decat sa ne furnizezi detaliile de contact si sa te bucuri de o livrare rapida si eficienta.

Montaj
Montajul unui rulment nu e treaba usoara, mai ales cand vorbim despre o piesa de schimb care cere atentie sporita. Pentru multi dintre noi, treaba asta poate fi un cosmar, mai ceva decat sa jonglezi cu doua maini stangi. Asadar, cand ajunge piesa ta la tine, nu te incumeta sa o montezi singur. Nu-ti face probleme, stim un specialist mecanic care are doua maini drepte si care te poate ajuta. Il recomandam cu caldura!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura