Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru plug Frost

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Frost
Out Of stock
Descriere
Cand ti-ai trecut utilajul prin petrecerea cu lautari numita mentenanta? Ai gasit punctele slabe? Ai identificat piesele mobile si articulatiile insetate cersind dupa un pic de vaselina? Daca nu ai facut asta de multa vreme, nu mai pierde timpul si adu putina bucurie in viata asta destul de gri a muncitorului mecanic. Da-i un pic de pace, scoate-l la lumina, maseaza-i componentele mobile cu aceasta pompa manuala de gresat plug Frost care face minuni cu starea de spirit a echipamentului. Comanda-le de la noi, caci le avem pe toate, bune la pret, bune la treaba, bune de recomandat si altora. Nu mai astepta!

Profesia pe care ne-am ales-o este cea mai frumoasa. Nici macar nu am ales-o, ea ne-a ales pe noi. Printr-un accident fericit al destinului. Capricioasa si interesanta. Pentru ca ea inseamna contact direct cu oamenii. Asta inseamna sa nu fii superficial, expeditiv sau indiferent. Clientii ne suna nu ca sa ne invite la concertul AC/DC (a fost oricum sold out in 24 de ore), ci pentru ca utilajul lor scartaie din toate incheieturile, cum se spune. Iar pe noi asta ne inspira - faptul ca putem face lucruri bune cu rezultat pozitiv concret. A face un bine tine mult de o anumita stare de spirit, cea pe care ti-o da o profesie draga. Noi o avem.

Pompa manuala de gresat plug Frost nu vine din Ceruri, vine de la ACN
Chestia e ca piesele de tipul rulmentilor si articulatiile nu capata mobilitate si protectie cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o masina de gresat buna si o vaselina premium, viata se schimba. Componentele vor fi revigorate si protejate, iar lucrarea va avea un plus de eficienta.

Daca vesel vrei sa fii, nu-i asculta pe chibiti
Probabil ca primesti sfaturi de pe oriunde te-ai invartit. Chibiti cati vrei. Si, culmea, ca la un pahar de vin toate au sens si par bune. Dar cand le aplici? vai mama noastra. Asadar, daca vrei sa iti rezolvi problemele, fie ele de reparatii, fie ele de intretinere, pune mana pe telefon si suna-ne pe noi. Specialistii din echipa noastra iti vor spune exact, ce, cum si unde trebuie. Si acum spun ei asa si este. Merita tot efortul. In plus, nu te costa nimic! O facem pentru tine.

Livrare
Aceasta pompa manuala de gresat ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa eliminam orice neintelegere ulterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un gresaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Pompa va spread-ui vaselina exact cat si cum trebuie, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura