Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-364

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Uite una de la un mecanic batran - deci fraticule, nu te apuca de reparatia utilajului pana nu ai la indemana piesele necesare transmisiei, precum acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-364 El iti asigura viteza de operare constanta, manevre sigure, deplasare fara poticneli pe drumul indaratnic. Avem un produs extrem de potrivit pentru ce iti trebuie tie. Este original si rezistent astfel se va adapta perfect conditiilor de exploatare din productie. Pretul este foarte bun. Totul e ok cu acest rulment. Este gata impachetat, trebuie doar sa il punem la curier.

Succesul este un obiectiv la care nu se ajunge in pas de croaziera. La pas este viteza doar pentru obiectivele usoare. Cum ar fi sa iti cumperi o legatura de ceapa verde si niste branza si sa spui ca ai luat masa in oras. Noi lucram cu si pentru oameni, iar acest lucru cuprinde grade maxime de dificultate. Antreprenorii ne cauta pentru ca au o problema cu utilajul lor si nu pentru ca le este usor. Usor e abia dupa ce rezolvam situatia si utilajul este gata pentru a relua lucrul. Iar asta motiveaza de fiecare data. Cel mai bun sfat, care e gratuit, cea mai buna piesa de schimb, cel mai bun mecanic. Da, nu este usor, dar ce placut este!

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-364 mana in mana cu utilajul tau
In ceea ce priveste uzura din cauza frecarii excesive, element care poate afecta un produs de tipul unui rulment, lubrifierea corespunzatoare poate face diferenta. Canelurile suplimentare din interiorul suprafetei camasii rulmentului pot actiona ca rezervoare pentru lubrifiant. Nu te lasa indus in eroare de articole nesustinute de recomandari si fara documente de provenienta. Alege profesionisti, alege-ne pe noi! Asa vei putea primi doar piese de schimb premium, aflate la oferte de pret excelente si care vin si insotite de o multime de beneficii!

Consultanta noastra este relevanta. Si gratuita!
Serviciul nostru de consultanta iti va indeplini toate asteptarile. Il oferim gratuit pentru ca noi facem informatia sa circule, ii oferim libertate. Iar tu ai mare nevoie de informatie avand in vedere ca se schimba in fiecare zi. Ce este bun astazi devine invechit maine. Trebuie sa fii la zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este mai mult decat salutara o identificare corecta. Consultantii nostri iti vor face viata mult mai usoara. Este o promisiune ferma!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Pentru tine, pentru noi, pentru oricine are dreptul sau obligatia de a verifica. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-364 vine insotit de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Expediem rulmentul minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi si curierul surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi super-cool. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Montaj
Daca te impiedici la etapa cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie necesara utilajului tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura