Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-86 din depozitul nostru, atunci cand vine momentul sa il inlocuiesti pe cel defect de la sistemul de transmisie al utilajului tau. Nu ne plac lucrurile neterminate, nu ne place sa primi reprosuri ca am facut recomandari eronate sau ca am trimis la comanda, piese de schimb sub calitatea pe care am promis-o. De aceea noi iti oferim un produs de cea mai buna calitate, de proprietatile caruia suntem absolut siguri. Cu el mergi la sigur, iar utilajul tau va functiona iar ca intotdeauna. Suntem un partener responsabil!

Succesul nu vine din ceea ce faci in mod ocazional. Vine din ceea ce faci in mod consecvent. Secretul unui serviciu responsabil si apreciat de client sta in munca depusa zi de zi, la aceeasi calitate si la aceeasi intensitate. Sta in asumarea erorilor, atunci cand apar, si la implementarea bunelor practice propria sau de pe piata. Sta in cat de mult tii la promisiunile facute si in cat de repede raspunzi atunci cand ti se cere sa intervii. ACN Piese Utilaje, face lucrurile fara sa caute scurtaturi, tinand cont de opinia clientilor si, inainte de toate, cu respect pentru munca si om.

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-86 puternic si mobil, exact ce iti trebuie!
O posibila problema cu care se poate confrunta acest articol este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi, efectueaza controale de rutina, descopera punctele de scurgere. Este un sfat bun. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Ne-am decis de la inceput ca sa-ti oferim serviciul de consultanta gratuit. Vrem sa fim mai mult decat un simplu furnizor de componente mecanice, vrem sa iti fim partener. Contacteaza-ne cu toata increderea. Colegii mei iti vor oferi: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem alaturi de in fiecare zi.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-86 vine impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa se dovedeste a fi cu defect din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni, una care acopera orice astfel de defect. Iti asiguram suport pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Livrare
Un astfel de rulment de care ai nevoie acum poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca ni-l ceri astazi dimineata, maine este la tine. Nu trebuie decat sa completezi comanda. Transportul lui dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand iti este inmanat de catre curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unei piese de schimb poate fi un proces de chitibusar. Poate presupune sa desfaci in bucati un ansamblu mai mare al utilajului, sau un intreg sistem. Sa-l intinzi pe jos. Si sa nu mai stii sa il recompui. Te sfatuim, asadar, sa nu faci tu asta. Apeleaza la specialistii in domeniu pentru a evita accidente mai tarziu si compromiterea piesei de schimb.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura