Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Dana Spicer 311-212-95 iti va atrage atentia de la inceput. Va fi ca o dragoste la prima vedere - il vezi, il privesti, nu-ti mai iei ochii de la el si-ti spui, ?asta e, frate!?. Pentru ca acest articol este original, este sanatos, este perfect functional si chiar simpatic. Ea este dovada vie ca tehnologia actuala a evoluat atat de mult incat nu poti ramane indiferent. Ok, iti place, ti s-a pus pata pe el. Vino si ia-l pana nu il ia altul.

In depozitul nostru nu sunt doar mii de piese de schimb pentru utilajele grele ci si mii de posibilitati, mii de solutii care rezolva mii de probleme, de pe miile de santiere industriale sau de constructii din mii de zone ale tarii. Noi nu doar ca le detinem dar le organizam inteligent si le orientam spre directiile in care suntem solicitati sa intervenim. Suntem profesionisti de cursa lunga, iar tu nu mai ai de ce sa te temi. Ajunge sa suni cand masinaria ?arde? si il racorim cu piese de schimb racoritoare.

Rulment butuc Dana Spicer 311-212-95 puternic si mobil, exact ce iti trebuie!
O posibila problema cu care se poate confrunta acest articol este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi, efectueaza controale de rutina, descopera punctele de scurgere. Este un sfat bun. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Ne-am decis de la inceput ca sa-ti oferim serviciul de consultanta gratuit. Vrem sa fim mai mult decat un simplu furnizor de componente mecanice, vrem sa iti fim partener. Contacteaza-ne cu toata increderea. Colegii mei iti vor oferi: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem alaturi de in fiecare zi.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 311-212-95 vine impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa se dovedeste a fi cu defect din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni, una care acopera orice astfel de defect. Iti asiguram suport pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Livrare
Un astfel de rulment de care ai nevoie acum poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca ni-l ceri astazi dimineata, maine este la tine. Nu trebuie decat sa completezi comanda. Transportul lui dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand iti este inmanat de catre curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unei piese de schimb poate fi un proces de chitibusar. Poate presupune sa desfaci in bucati un ansamblu mai mare al utilajului, sau un intreg sistem. Sa-l intinzi pe jos. Si sa nu mai stii sa il recompui. Te sfatuim, asadar, sa nu faci tu asta. Apeleaza la specialistii in domeniu pentru a evita accidente mai tarziu si compromiterea piesei de schimb.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura