Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 720-539

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi consultantul nostru, primul lucru despre care iti va spune este ca rulment butuc Dana Spicer 720-539 se afla in depozit. Il avem, e ambalat, e bine lubrifiat, e gata pentru utilajul tau. Apoi iti va vorbi despre acesta ca sa stii ce cumperi. Iti va spune ca este un produs extrem de reusit, ca este compatibil cu utilajele tale, in care ai investit atatia bani. Sunt utilaje noi pe care nu le poti decalibra cu ruginaturi, nu functioneaza cu piese reconditionate la pila. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Ne dorim ca parteneriatul nostru sa functioneze exact cum functioneaza acest rulment, adica incontinuu, fara sa se uzeze prin frecusuri si s-o incinga. Pentru aceasta, suntem foarte atenti la serviciul de consultanta pentru tine. Care, a nu se uita, este gratuit. Asadar, poti avea incredere deplina in consultantii nostri. Au raspuns pentru orice intrebare tehnica referitoare la utilajul tau. Sunt empatici, operativi si stiu sa te faca sa intelegi. Ei vorbesc pentru tine si nu pentru sine. Haide sa ii cunosti.

Rulment butuc Dana Spicer 720-539 este meserie!
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Hai cu noi si scapi de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de o micile placeri ale vietii. Mai ales cand ai un utilaj, doua defecte, sau se anunta ploi si nu stii ce sa faci. La o prima evaluare vezi ca sunt lucruri care te depasesc. Ai o multime de competente, dar pe aceea de mecanic nu. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va completa acest neajuns. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceasta toamna.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest rulment butuc Dana Spicer 720-539 va ajunge la tine doar insotit de toate documentele lui de identificare si proprietate. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile care nu iti apartin.

Livrare
Efectuam expeditiile cat mai simplu ca sa economisim timp. Acest rulment ajunge la mecanicul tau sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul rulmentului este ultimul pas in drumul piesei de schimb catre transmisia utilajului tau. Nu rata si nu trata superficial acest moment, caci este cel mai important. Solicita un mecanic bun care sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de specialist, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura