Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Activitatea pe care ti-ai ales-o este cateodata greu de suportat sau, cum spun teoreticienii, extrem de provocatoare. Se intampla tot felul de lucruri in exploatare, lucruri normale de altfel, avand in vedere specificul sectorului. Nu de putine ori, probabil, ai cautat sa-ti schimbi rulmentii de la transmisie. Socurile mecanice si terenul dificil te-au pus in ipostaza de a cere o inlocuire. Daca ai cautat acest rulment diferential Dana Spicer 735-110 la noi in depozit, afla ca ai facut o alegere foarte buna si ca poti intra in posesia lui foarte repede. Produsul nostru indeplineste toate criteriile specifice unei piese de schimb premium. Nu ai niciun motiv sa mai astepti sau sa ne ocolesti. Suna-ne acum!

Exploatarea unui utilaj greu presupune sa ai in vedere cateva lucruri importante. Utilajul tau face parte dintr-un sector economic uber tehnologizat. Atunci cand conduci un astfel de vehicul, trebuie sa fii constient ca esti posesorul al unuia dintre cele mai puternice echipamente din lume. Iar asta inseamna sentimentul puterii, dar si multa responsabilitate. Ai intotdeauna ceva de facut cu el, chiar in fiecare zi. Sa achizitionezi piese de schimb poate fi una din activitati si nu e chiar simplu, caci nu te pricepi. Dar nu trebuie sa faci asta singur. Suntem aici pentru tine, impreuna cu echipa noastra de oameni pregatiti sa te ajute. Da-ne un semn!

Rulment diferential Dana Spicer 735-110 de azi si pentru totdeauna
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul.

Consultanta intotdeauna la timp
Ne-am adunat fortele impreuna pentru dezvoltarea acestor sectoare economice care produc bunuri materiale si vom ramane in continuare solidari. De aceea, am infiintat, inca de la inceput, acest serviciu de consultanta gratuit pe care il oferim tuturor clientilor, fara discriminare. Suntem alaturi de ei oricand si oriunde s-ar afla. Vor primi la cerere: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului cu deplasare la utilaj, indiferent in ce parte a tarii se afla. Jucam in aceeasi echipa.

Garantie
Ca sa nu existe situatii neasteptate in procesul de comanda si expediere, ne ingrijim sa primesti toate documentele care insotesc tranzactia materiala. Facturi, avize de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! In plus, acest rulment diferential Dana Spicer 735-110 va ajunge la destinatie insotit se de un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii faci pentrua beneficia de o comanda incheiata cu succes. Ne poti contacta telefonic sau poti depune o cerere pe site-ul nostru. Rulmentul va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a trage o fuga la depozit care este permanent deschis. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul este tentant si iti permite sa ai tot felul de idei, insa functioneaza doar una - apelul la un mecanic profesionist. Orice alta varianta este o idee proasta, mai ales in ce priveste montajul unui rulment la diferential. Un mecanic bun te va scuti de costuri suplimentare, de stress si de pierderea luptei cu propria incompetenta in materie de tehnica!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura