Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-112

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment diferential Dana Spicer 735-112 nou? Si de cea mai buna de calitate? Si la un pret moderat? Si bine lubrifiat? Si fara vicii de conceptie? Spune, spune, ca lista cu proprietati este lunga? noi iti spunem doar atat, ai sosit exact unde trebuie. Nu mai e nevoie sa cauti rulmentul de talia unui Dana Spicer in alta parte. Nici nu credem ca e pe toate drumurile, marfa buna nu e la oricine. Avem tot ce iti trebuie, se afla deja in depozitul nostru. Calitate garantata. Termeni de livrare excelenti. Nu trebuie decat sa ne apelezi si... mai zi ceva!

Vizitand depozitul nostru gasesti raspuns la toate intrebarile legate de functionarea utilajului tau. Alaturi de specialistii nostri iti poti ameliora perspectiva asupra activitatii tale, vei afla lucruri nestiute despre utilajul tau, care sunt nevoile lui reale si ce ai putea face pentru ca, impreuna, sa faceti o super echipa. Nu uita ca ACN detine un serviciu gratuit de consultanta, infiintat tocmai pentru ca aceste lucruri sa ajunga la tine, iar tu sa beneficiezi de suport pe toata durata exploatarii. Te invitam sa nu eziti nicio clipa sa ne apelezi ori de cate ori ai o problema. Iar noi vom fi acolo, oriunde te-ai afla!

Rulment diferential Dana Spicer 735-112 de azi si pentru totdeauna
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul.

Consultanta intotdeauna la timp
Ne-am adunat fortele impreuna pentru dezvoltarea acestor sectoare economice care produc bunuri materiale si vom ramane in continuare solidari. De aceea, am infiintat, inca de la inceput, acest serviciu de consultanta gratuit pe care il oferim tuturor clientilor, fara discriminare. Suntem alaturi de ei oricand si oriunde s-ar afla. Vor primi la cerere: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului cu deplasare la utilaj, indiferent in ce parte a tarii se afla. Jucam in aceeasi echipa.

Garantie
Ca sa nu existe situatii neasteptate in procesul de comanda si expediere, ne ingrijim sa primesti toate documentele care insotesc tranzactia materiala. Facturi, avize de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! In plus, acest rulment diferential Dana Spicer 735-112 va ajunge la destinatie insotit se de un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii faci pentrua beneficia de o comanda incheiata cu succes. Ne poti contacta telefonic sau poti depune o cerere pe site-ul nostru. Rulmentul va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a trage o fuga la depozit care este permanent deschis. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul este tentant si iti permite sa ai tot felul de idei, insa functioneaza doar una - apelul la un mecanic profesionist. Orice alta varianta este o idee proasta, mai ales in ce priveste montajul unui rulment la diferential. Un mecanic bun te va scuti de costuri suplimentare, de stress si de pierderea luptei cu propria incompetenta in materie de tehnica!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura