Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Eficienta cu care utilajul tau raspunde la comenzi, precum si rezultatele obtinute zi de zi, depind nu doar de omul care il manevreaza. Foarte importante sunt si componentele din interiorul sau. Daca acestea sunt rezistente, daca sunt compatibile, daca sunt fiabile si sunt montate corect, utilajul tau iti va livra ceea ce ii soliciti. Asadar alege de la noi acest rulment diferential Dana Spicer 735-528 cand ai nevoie. Si ziua ta de lucru se va incheia cu gandul ca abia astepti urmatoarea zi.

Cum ar fi utilajul fara componente de calitate? Ei bine, doar o carcasa goala, in care sa isi faca pasarile cuib. Tocmai din acest motiv, trebuie sa-i asiguri o gama de piese de schimb puternice, performante si rezistente, care sa-l faca functional si foarte eficient. Colaboram cu producatori de incredere, de aceea la noi vei gasi tot ceea ce este mai bun, in materie de piese de schimb. Produsele noastre sunt o garantie a succesului! Pentru mai multe detalii, stii unde ne poti gasi, suna oricand!

Rulment diferential Dana Spicer 735-528 faciliteaza o functionare indelungata a utilajului
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a acestora. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Apuca mana care ti se intinde
Uneori nu ajunge sa stii doar ce ai invatat in timpul exploatarii utilajului pe care il detii. Sunt lucruri care te depasesc, mai ales cele care presupun cunostinte aprofundate si la obiect. Insa nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat! Ei iti ofera gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru piesa de schimb si pentru montajul ei, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului comandat. Suntem mana care ti se intinde.

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 735-528 vine insotit de un certificat de garantie de 6 luni de zile, pentru defecte datorate fabricatiei. Acest certificat de garantie si factura fiscala sunt documente importante si nu trebuie sa lipseasca din colet la insotirea marfii. Iar cand ajung, pune-le undeva sigur la pastrare. Ele sunt actele de identitate ale piesei de schimb.

Livrare
Daca ai demarat comanda rulmentului de la noi, nu mai ai mult de asteptat. Noi vom grabi expedierea produsului, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs. Poti verifica interiorul pachetului pentru orice eventualitate. De asemenea, te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica produsul personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem gata sa onoram comanda de la tine.

Montaj
Montajul este o etapa de final de aceea si foarte importanta. Achizitionarea unei piese de schimb este fara folos daca nu este urmata un montaj corect al acesteia. Apeleaza, asadar, la mecanici calificati sau la ateliere specifice pentru a efectua aceasta operatiune cu succes. Te putem consilia, desigur, si pentru aceasta etapa, trebuie doar sa ne ceri si echipa de service mobile cu care colaboram. Aceasta iti va asigura montajul.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura