Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cine nu-si doreste sa aiba vesnic varsta de 20 de ani? Hai 21. Cine nu vrea sa fie nemuritor? Si cald, nu rece. Ce antreprenor din sectoarele productive nu isi doreste ca utilajul lui, la care tine atat de mult, sa functioneze intotdeauna la fel ca in ziua in care l-a adus din fabrica? Dar... nimic nu este vesnic. Omul imbatraneste iar la masina piesele se uzeaza. Numai ca este doar un moment intermediar. Daca vrei o functionare a echipamentului ca la inceput atunci ai nevoie de un rulment diferential Dana Spicer 315-111-117 Cumpara-l de la noi, face minuni.

In materie de rulment/rulmenti, cuvantul magic este ?siguranta?. Sa pui in miscare, cu cateva actionari simple, ditamai monstrul mecanic acum pare un lucru simplu. Dar sa il stapanesti cand devine naravas, aici intervine maiestria. Sunt multe de invatat de la un rulment butuc si din functionarea lui. Eleganta, rezistenta, oportunitate si, din nou, siguranta. Este un articol vedeta in ansamblul care alcatuieste sistemul de transmisie, mai ales ca il regasesti intr-o pozitie de foc continuu. Nu are pauza de o tigara, nu are pauza de masa, nu are ora la cosmetician. Cand rulmentii sunt in regula, utilajul tau nu lucreaza, ci danseaza.

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-117 o mica incursiune prin fisa tehnica
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a acestora. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Oferim consultanta, ca sa reusesti in performanta
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au solutii adecvate, indiferent de natura problemei tehnice. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilaje, indiferent de modele, categorii sau sectoarele pentru care presteaza. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie. Acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-117 va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Ca sa fie bine.

Livrare
Suntem pregatiti ca intreg procesul de comanda a piesei dorite sa decurga fara greseala. Urmarim responsabili fiecare etapa, atenti la riscuri si situatiile imprevizibile ce pot aparea. Includem, desigur, si etapa expeditiei. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asta e tot.

Montaj
Ai rulmentul, ai utilajul, ai lubrifiantul dar nu ai mecanicul? Nu e de joaca, domnule antreprenor. Si daca nu este, o facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini pricepute. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va functiona din nou si totul va deveni o joaca asa cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura