Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 222-52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
A avea succes tine intotdeauna de mai multe lucruri. Printre acestea se numara, evident calitatea produselor de schimb pe care alegi sa le folosesti pentru inlocuirea celor uzate sau defecte. Utilajul tau are nevoie doar de piese care sustin performanta, puternice si extrem de rezistente la presiunile fizice si chimice, care se pot exercita asupra lor, in timpul desfasurarii activitatii. Un astfel rulment butuc Dana Spicer 222-52 special va face fata cu brio tuturor fortelor potrivnice la care va fi supus. Utilajul tau se va intinde la munca neobosit!

Nu exista motiv de satisfactie mai mare decat atunci cand vei realiza ca lucrarea la care ai fost angajat e complet finalizata si n-ai depasit cu nicio secunda termenul asumat. Fiecare sarcina a fost indeplinita cu succes, calitatea lucrarii este conform contractului, iar rezultatul este ca platile ti-au fost facute la timp. Asa se face intr-o economie sanatoasa. Atunci cand faci alegerile potrivite, totul se desfasoara ca la ?nemti?! Noi suntem aici sa te sustinem. Contacteaza-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 222-52 iti deschide gustul pentru performanta
Niciodata nu strica un sfat bun. Iata, de pilda supraincarcarea rulmentilor roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Informatia e ca respiratia!
Acum, lucrand cu noi, ai acces la toata informatia de care ai nevoie pentru lucra in siguranta. Am am infiintat acest serviciu gratuit de consultanta pantru a fi la indemana oricarui client. Poti astfel sa:
- alegi piesa compatibila pentru sistemul de transmisie;
- te alegi cu un plan bine pus la punct de intretinere si reparatii;
- ai acces la toate informatiile actualizate in timp real;
- sa afli cele mai bune contacte de mecanici pentru montaj.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 222-52 cumparat de la noi. Si vom betona increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Doar sa ai grija la montaj caci erorile mecanice nu sunt cuprinse in garantie.

Livrare
Acest produs, ca si celelalte de la noi, se livreaza prin curier, cu plata ramburs, oriunde in tara. Poti verifica pachetul, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... ne mai vedem la Gala Oamenilor de Afaceri!

Montaj
O piesa de schimb de o calitate de la un asemenea brand pretentios, trebuie intretinuta si montata la acelasi nivel calitativ. Acest lucru este posibil doar in mainile unor profesionisti care au abilitatile si deprinderea necesare. Doar ei sunt capabili sa efectueze un montaj optim care sa asigure piesei o functionare indelungata.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura