Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-62

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Poti cunoaste mai indeaproape calitatile acestui rulment diferential Dana Spicer 211-62 pe care il avem in depozit, daca vizitezi site-ul nostru. Vei descoperi nu doar informatii generale, ci il vei vedea si cum arata. Iar daca vrei informatii mai aprofundate legate de caracteristici, pret si de livrare, le poti obtine de la consultantii nostri foarte bine pregatiti. Vei afla ca piesa provine de la unul dintre cele mai importante branduri din lume, ca este conceputa din cele mai rezistente materiale care asigura o functionare perfecta. Rulmentul ajunge la tine in maxim 24 de ore. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator care sa intervina pentru montaj.

Suntem lansati pe coordonatele dezvoltarii continue. Pentru a nu parasi trendul actualizam permanent stocul de produse pentru utilajele destinate uzului industrial si agricol. Nu ratam nimic din ce apare nou sau performant. Urmarim, in paralel, si nevoia pentru aceste articole pe piata interna si ne adaptam la cerintele ei. Aducem tot ce are cerere. Iar daca mai e nevoie de spatiu de depozitare, asta e ultima problema. Nu ne opreste nimic din obiectivul nostru de a fi prima optiune atunci cand ai iesit la cumparaturi. Vino si cauta-ne!

Pentru un rulment diferential Dana Spicer 211-62 sanatos
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru ca reparatia sa aiba un efect benefic de lunga durata, recomandarea este schimbarea rulmentilor in pereche. Iar ca sa fie si completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Piesa preia greutatea utilajului. Forma si functiile rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Fiind un produs original, acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Un sfat, o piesa, o problema rezolvata
Nu astepta niciodata ca primele semne ale unor defectiuni inerente sa se agraveze si sa produca un colaps al masinii inainte sa iei o decizie. Apeleaza de la inceput la serviciul nostru gratuit de consultanta si vei primi toate informatiile legate de aceste defectiuni, precum si recomandarile de piese de schimb compatibile! Iar pentru montajul lor, daca nu ai mecanic angajat, vei fi indrumat catre ateliere specializate pentru montaj ca totul sa fie in regula. Facem lucruri simple si durabile.

Garantie
Ultimul lucru care trebuie sa ti se mai intample este ca o componenta a masinii, pe care abia ai cumparat-o, sa isi termine brusc serviciul din cauza unui defect de fabricatie! Pentru a evita orice astfel de situatie neplacuta, iti oferim pentru acest rulment diferential Dana Spicer 211-62 o garantie timp de 6 luni. Acest lucru este prevazut si in certificatul produsului care va insoti factura.

Livrare
Timpul are o singura directie, iar varianta de recuperare nu exista. Asa ca stim sa-l dozam cum trebuie, pentru a nu-l regreta mai tarziu! Pentru ca o zi pierduta inseamna bani pierduti, iti livram acest rulment imediat dupa comanda. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru, el va ajunge asa cum ti-am spus.

Montaj
Nu lasa totul pe umerii piesei de schimb. Ea isi face treaba abia dupa montaj, operatiune care cade in sarcina ta. Un montaj superficial sau prost executat poate afecta serios sistemul de transmisie al utilajului iar functionarea noii piese de schimb devine inoperanta! Alege, asadar, o manopera profesionala si fa ce doar tu stii sa faci!

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura