Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru camion Avtoexport Gaz-53

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Avtoexport Gaz-53
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Avtoexport Gaz-53 este cea mai buna varianta pentru motorul camionului tau. Este esential sa il dotezi cu piese de calitate care sa permita functionarea sa optima. Sistemul de alimentare are nevoie de o pompa care sa-si faca treaba eficient, iar produsul pe care noi il prezentam in aceasta oferta este ideal. Provine din ateliere de mecanica europene si fabricantul a utilizat in compozitia ei materiale de inalta calitate care sa asigure performanta pe termen lung.

Poti inlocui pompa originala a camionului cu acest model si vei fi in siguranta. Este o achizitie rentabila si eficienta. Partea foarte buna a lucrurilor este ca intri in posesia ei foarte repede pentru ca este deja in depozitul nostru. De aici va pleca spre tine imediat ce plasezi comanda, iar in colet vei gasi si o garnitura de etansare a pompei de blocul motor. Este inclusa in pret! Cu siguranta vrei sa obtii mai multe informatii sau vrei sa fii sigur ca este piesa potrivita camionului tau. Nimic nu te impiedica sa soliciti consultanta tehnica la numerele de telefon afisate sau direct pe site. Te invitam cu drag sa o faci!

Pompa de alimentare Avtoexport Gaz-53 - prezenta in catalogul nostru la un pret excelent!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau? poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru camion Avtoexport Gaz-53 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Avtoexport Gaz-530 pe care o doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura