Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Protejeaza-ti investitia si buldoexcavatorul alegand mereu numai piese de schimb de calitate superioara! Afacerea ta poate avea un trend ascendent numai atunci cand nu se loveste de situatii neprevazute cum ar fi defectiuni majore ale utilajelor tale. Pentru a evita astfel de circumstante, trebuie acordata o grija sporta elementelor de uzura ale echipamentelor. Printre acestea se numara si patina telescopare Caterpillar 422E din depozitul nostru.

Desi o piesa ce trebuie inlocuita regulat, ea se dovedeste a se opune cu succes uzurii, trecand cu brio testul timpului. Asteptam apelul tau, suntem pregatiti sa iti oferim toate informatiile importante despre acest produs. Si nu numai, de te confrunti cu alte probleme ale utilajelor tale, vom gasi impreuna o rezolvare pentru toate. Vorbele bune, sfaturile si indrumarile sunt mereu gratuite!

Patina telescopare Caterpillar 422E trece testul timpului!
Rolul acestei patine de telescopare este de a fixa corespunzator bratul si a ii asigura extensia, iar cea prezentata de catre noi face o treaba expectionala! Duse sunt zilele in care trebuia sa iti faci griji constante despre inlocuirea patinei, acum ai gasit un produs fiabil, care face fata oricarei incercari este supusa!

Profesionistii se inconjoara de profesionisti!
De aceea facem noi o echipa atat de buna! Colaboratorii tai au un impact indirect foarte mare asupra dezvoltarii afacerii tale, de aceea ai nevoie de oameni care stii ca te pot sustine. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, iti suntem alaturi oricand ai nevoie, pentru orice tine de acest vast si uneori derutant domeniu tehnic.

Garantie
Pentru orice defect de fabricatie manifestat de catre patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 422E achizitionata de la noi, beneficiezi de 6 luni de garantie. Iti inlocuim produsul cu unul nou cat de repede!

Livrare
Contacteaza-ne pentru a plasa comanda, iar de restul ne ocupam noi. Apelam mereu la serviciul de curierat rapid, in asa fel acest patina telescopare Caterpillar 422E ajunge la tine in timp record. Poti opta sa verifici produsul la livrare si atunci se face si plata.

Montaj
Pentru a te asigura ca glisorul este reglat corect, apeleaza mereu la un service specializat pentru il monta! Daca nu stii inca unul, intreaba-ne pe noi! Iti recomandam unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura