Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina telescopare 5200004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare 5200004 de care are nevoie bratul echipamentului tau este la noi in stoc! Este o piesa extrem de uzuala ce ajuta utilajul in activitatea de zi cu zi. In componenta are un material foarte buna care o ajuta sa fie foarte rezistenta si sa dovedeasca performanta. Te asiguram ca vei face o alegere cat se poate de avantajoasa, mai ales pentru ca are si un pret rezonabil! Plaseaza comanda chiar acum telefonic sau prin completarea formularului de pe site!

Suntem convinsi ca vei regasi atragatoare oferta noastra si pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit de ceea ce cumperi de la noi, iti oferim gratuit si consultanta tehnica. Ne poti contacta oricand doresti si vei putea sa stai linistit de vorba cu unul dintre asistentii departamentului tehnic. Te va sfatui in privinta piesei dorite si se va asigura ca este compatibila cu echipamentul pe care il detii. Ia in calcul si montajul cu ajutorul mecanicilor nostri, sunt foarte priceputi si gata sa faca o montare grozava a patinei.

Patina telescopare 5200004 - o echivalenta foarte buna!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Livram oriunde in tara, iar patina telescopare 5200004 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura