Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Out Of stock
Descriere
Bratul utilajului isi recapata functionalitatea daca vei monta aceasta patina telescopare Komatsu WB156 de calitate! Componenta se afla in stoc si nu presupune o cheltuiala foarte mare. Elementul este o echivalenta care va inlocui cu succes componenta avariata. Glisorul din oferta noastra are calitati foarte bune. Rezistenta in fata uzurii este extraordinara pentru ca are in componenta un material special conceput pentru acest tip de produs.

E bine de stiut ca poti sa te bazezi pe calitatile acestei patine telescopare si pentru modelele de buldoexcavator Komatsu WB156-5 si Komatsu WB156PS-5. Bratul utilajului va putea fi exploatat in conditii de siguranta si la capacitate maxima. Producatorul ne asigura de compatibilitate, dar te putem ajuta si noi sa verifici acest lucru in functie de datele pe care ni le vei furniza. Iti oferim consultanta gratuita si poti cere si montajul componentei. Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne telefonic sau direct pe site!

Patina telescopare Komatsu WB156 - achizitioneaz-o cu incredere!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB156 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura