Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelit reductor punte spate excavator JCB JS160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Ti-o fi trecut prin gand ca esti smecher iar tie nu ti se pot intampla lucruri. Uite ca s-a intamplat. Te-a lovit o defectiune mama mama si ti-a dat toata viata peste cap. Bun, hai sa vedem ce e, si sa o luam cu inceputul. Ia legatura cu noi. Avem solutia in portofoliu si o punem pe masa, astfel incat faci resetul necesar in problema cu utilajul. Acest pinion satelit reductor excavator JCB JS160 indeplineste toate conditiile unui produs de valoare. Comanda-l fara grija, iti va aduce zambetul pe buze. Produsul este compatibil si cu modelele: JCB JS160W, JCB JS160W-PLE, JCB JS160W-T2, JCB JS160WT, JCB JS160WT4, JCB JS160WTT4, JCB JS160WTAB.

Orice defectiune se poate transforma intr-o paguba insemnata in bugetul tau, de aceea cautam sa raspundem cat mai simplu si eficient la solicitarile tale, tintind doua obiective: 1. Sa rezolvam defectiunea; 2. Sa nu se mai repete. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, iar specialistii nostri iti vor arata cum sa-i oferi utilajului tau o reparatie impecabila. Suna-ne si solicita-ne!

Pinion satelit reductor excavator JCB JS160 un echilibru perfect intre forta si inteligenta
Pinionul satelit reductor butuc punte spate este conceput pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate. Acest proces este necesar pentru a oferi putere si tractiune adecvata pentru deplasarea excavatorului in spate. Aceasta piesa este construita pentru a rezista la sarcini grele si pentru a functiona in conditii de lucru dificile. Este fabricata din otel de inalta calitate fiind supusa testelor si inspectiilor riguroase pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate si performanta.

Consultanta inteleapta, vine-acuma, nu se-asteapta!
Nu ajunge sa ai acces la piese de schimb bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa aiba parte de un montaj corect, iar tu trebuie sa primesti informatii complete si corecte referitor la tot ce inseamna intretinerea sau reparatia unui utilaj. La noi, tot ce tine de consultanta si recomandari iti sunt puse la dispozitie in mod gratuit!

Garantie
Toate produsele comercializate de noi se afla sub umbrela binefacatoare a sigurantei, detinand fiecare cate un certificat de garantie! Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru excavator JCB JS160 se bucura de garantie timp de 6 luni. Aceasta este valabila pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Timpul in care operam este extrem de important intrucat stim ce inseamna o activitate blocata de intarzieri datorate furnizorului. De aceea suntem fericiti sa te informam ca iti livram acest pinion foarte rapid! In doar 24 de ore, produsul se va afla la adresa ta, astfel incat te vei putea bucura de o experienta pozitiva! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj ratat este cel care te va in fata unor noi cheltuieli. In plus, vei pierde din nou timp si-ti vi risca incomurile. Nu iti permiti acest lucru! Ai grija de sanatatea piesei de schimb cumparate de la noi si asigura-i montajul cu ajutorul mecanicilor competenti! Economiile tale vor fi in siguranta iar utilajul tau isi va mentine performanta!

Specificatii tehnice:

? 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura