Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute sistem franare pentru dumper JCB 9TFT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 9TFT
Out Of stock
Descriere
Gandeste-te la procesul de mentenanta al utilajului tau ca la un tratament medical. Vrei sa ii oferi utilajului servicii de cea mai inalta calitate si piese de schimb care sa ii ofere o viata durabila si un nivel de performanta ridicat. Aceste placute sistem franare JCB 9TFT sunt piesele pe care le cauti. Au fost create cu grija si maiestrie de specialisti mecanici pentru ca stim ca iti doresti ce e mai bun. Siguranta ta si a utilajului tau este pe maini bune. Aceste piese se gasesc in stoc si asteapta sa ajunga la tine.

Cu totii avem nevoie de un sfat. Am dezvoltat serviciul de consultanta gratuita pentru ca tu sa poti beneficia de expertiza unei echipe de profesionisti, fara niciun cost aditional. Vrem sa iti fim alaturi pentru ca tu sa iei deciziile cele mai bune pentru siguranta si performanta utilajului tau. Experienta vasta a specialistilor nostri iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne oricand si iti vom raspunde la intrebari, iti vom clarifica orice nedumerire si vom discuta impreuna cele mai bune optiuni. Nu mai sta pe ganduri!

Placute sistem franare JCB 9TFT - Investeste in calitate!
Sistemul de franare este vital pentru functionarea in conditii de siguranta a oricarui utilaj. Placutele de frana aplica presiune asupra discurilor de frana pentru a reduce viteza de deplasare si, implicit, pentru a opri deplasarea utilajului. Utilajul tau va fi mai usor de manevrat, iar santierul va fi sigur!

Impreuna mergem mai departe!
Ne dedicam clientilor nostri intru totul. Suntem alaturi de tine la fiecare pas si iti oferim consultanta gratuita pentru ca vrem ca tu sa ai toate informatiile de care ai nevoie pentru decizia potrivita pentru tine. Contacteaza-ne acum si te ajutam cum stim noi mai bine!

Livrare
Nu vrem sa astepti zile in sir pana sa ajunga piesele la tine. Cu noi, aceste placute sistem franare pentru dumper JCB 9TFT iti vor fi livrate in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Daca iti este mai la indemana, le poti ridica chiar tu, direct de la sediul nostru.

Montaj
Montajul este operatiunea care incheie cu succes orice proces de intretinere al utilajului tau. Nu lasa aceasta sarcina pe mana oricui. Alege servicii de montaj calitative si de incredere. Toate acestea pentru binele utilajului tau!

Specificatii tehnice

Grosime: 11 si 8,5mm
Diametru exterior: 62,5mm
Diametru orificiu: 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura