Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E245B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E245B
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco E245B este disponibila in depozitul nostru si o putem livra in 24 de ore! Hai sa iti povestim un pic despre aceasta pompa de combustibil din oferta noastra! Este perfecta in cazul in care doresti sa schimbi de urgenta componenta uzata de pe utilajul tau. Are toate calitatile pe care le detine varianta originala, dar pretul este mult mai profitabil. Pompa de motorina este realizata in Europa, iar producatorul piesei iti ofera un certificat de garantie valabil un an si iti ofera gratuit un o-ring. Si acesta este fabricat din materiale de calitate, il vei modela usor cand etansezi pompa de blocul motor.

Intretinerea efectuata in mod regulat este absolut cruciala pentru afacerea ta. Ea mareste perioada de functionare si reduce timpii de nefunctionare a utilajului. Reduce riscul aparitiei unor costuri foarte mari. Mai exact, o singura piesa cu defecte sau care nu se potriveste cu celelalte componente, poate provoca avarii si altor piese. Ca sa previi astfel de situatii, noi iti recomandam ca inainte de a comanda piese de schimb pentru excavatorul tau, sa ceri ajutorul unui consultant ACN. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E245B - o piesa potrivita la pret!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Kobelco E245B se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E245B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura