Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB RTFL926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Indiferent cum ti-o faci, viata trebuie pretuita. Cateodata sus, cateodata jos, intamplarile toate vor deveni la un moment dat amintiri. Tine de tine sa le faci cat mai placute. Sunt componente din angrenajul utilajului tau care s-au defectat? Si asta face parte din viata. Vrei sa ramai cu o amintire placuta? Ok, la noi gasesti inlocuitoarele perfecte. De pilda, acest pinion satelit reductor JCB RTFL926 e o piesa care stie sa ofere suport si calitate. Si o frumoasa amintire. Produsul este compatibil si cu modelele: JCB RTFL926-2, JCB RTFL926-2LE, JCB RTFL926-2T2, JCB RTFL926-4, JCB RTFL926-4LE, JCB RTFL926-4T2, JCB RTFL926-4T4

Scrie aproape pe toate gardurile ca piesele de schimb de inalta calitate mentin buna functionare a utilajului vreme indelungata. Pot fi originale dar, in lumea tehnologiei avansate de azi, pot fi chiar mai bune decat originalul. Totul este posibil azi, iar bine trebuie sa invinga. Binele si mai binele. Piesele de schimb sunt chiar importante pentru bunastarea afacerii tale. Si cum nu cresc in copaci, cauta-le nu prin livezi ci chiar la iesire din Bucuresti, in Jilava. Stau grupate, te asteapta.

Pinion satelit reductor JCB RTFL926 bun de pus pe rana transmisiei
Pinionul satelit reductor butuc punte este conceput pentru a reduce viteza si a mari cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate. Acest proces este necesar pentru a oferi putere si tractiune adecvata pentru deplasarea utilajului. Aceasta piesa este construita pentru a rezista la sarcini grele si pentru a functiona in conditii de lucru dificile. Este fabricata din otel de inalta calitate fiind supusa testelor si inspectiilor riguroase pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate si performanta.

Ia sa vedem, ce avem aici?
Te va intreba, in primul rand, consultantul nostru tehnic. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, evrika! Va alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. La ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si performezi. Iar daca vei comanda si piesa, nici nu vei avea timp sa bei o apa, pentru ca masina curierului iti va claxona deja in poarta.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un biblioraft bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel pinion satelit reductor butuc punte fata pentru stivuitor JCB RTFL926 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica.

Livrare
Acest pinion ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara pata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit, ai parte de cea mai rapida metoda de a incepe din nou lucrul. Acesta va sti sa potriveasca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura