Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA100
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru aceasta elice ventilator Komatsu WA100 pe care o avem disponibila la un pret foarte mic fata de piata actuala. Fiind o piesa de calitate garantata, poti inlocui modelul original fara discutii, pentru ca iti asigura eficienta maxima in lucru. Iti oferim de fiecare data la problemele tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau, pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede! Cere o oferta pentru acest produs ce are un pret profitabil!

Elicea de ventilator se poate monta foarte repede si fara probleme si pe incarcatorul frontal Komatsu WA100-5. Este perfect compatibila si cu acest model. Apeland la serviciile noastre, iti poti asigura un echipament de top, rezistent si productiv. Astfel, vei putea sa-ti stabilesti obiective realiste in afacere. Cere ofertele la serviciile ACN Piese Utilaje si analizeaza-le cu atentie! In prima faza, consultanta tehnica este complet gratuita, profita de ea la maxim!

Elice ventilator Komatsu WA100 - bucura-te de acest produs de calitate!

Un ventilator este destinat sa miste aerul. Paletele sau elicele au un rol foarte important in aspirarea aerului din fata ventilatorului si a il dirija in spatele acestuia prin rotatie trigonometrica. Mai simplu spus, inversul ceasului de ceasornic. Elicele se pot uza in timp din cauza caldurii excesive, iar varfurile lor se pot deforma. Acest lucru va modifica substantial functionarea lor corespunzatoare. Montarea elicei trebuie facuta intr-un service autorizat!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Aceasta elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA100 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Aceasta elice ventilator Komatsu WA100 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametru =100mm
6 suruburi 8mm, la distanta de 132mm
Diametru exterior - 650mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura