Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA200
Out Of stock
Descriere
Iata o oferta de nerefuzat! Alege o elice ventilator Komatsu WA200 care trebuie sa ia locul piesei uzate! Produsa in ateliere de renume, asigura o functionare a echipamenului impecabila! Este o alegere care face toti banii! Si nici nu face chiar asa de multi, caci are un pret foarte avantajos. Este o echivalenta reusita ce inlocuieste piesa originala fara sa-ti dai seama de vreo diferenta din punct de vedere al calitatii. Solicita acum mai multe informatii!

Aceasta elice de ventilator se monteaza si pe incarcatoarele frontale Komatsu WA200-5 si Komatsu WA200-6, fiind perfect compatibila! Ia in considerare faptul ca la ACN Piese Utilaje ai asistenta permanenta din partea consultantilor tehnici. Alegi corect piesele, dar ai ajutor si ca sa le comanzi. Ai servicii superbe de mentenanta la care poti apela daca iti doresti ca utilajele tale sa arate si sa functioneze perfect! Trebuie doar sa ne suni sau sa ne scrii si se rezolva orice problema tehnica imediat!

Elice ventilator Komatsu WA200 - un pret foarte atragator!

Un ventilator este destinat sa miste aerul. Paletele sau elicele au un rol foarte important in aspirarea aerului din fata ventilatorului si a il dirija in spatele acestuia prin rotatie trigonometrica. Mai simplu spus, inversul ceasului de ceasornic. Elicele se pot uza in timp din cauza caldurii excesive, iar varfurile lor se pot deforma. Acest lucru va modifica substantial functionarea lor corespunzatoare. Montarea elicei trebuie facuta intr-un service autorizat!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Elice ventilator pentru incarcator frontal Komatsu WA200 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Aceasta elice ventilator Komatsu WA200va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru =100mm
6 suruburi 8mm, la distanta de 132mm
Diametru exterior - 650mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura