Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Magneti Marelli 943252204010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Magneti Marelli
Out Of stock
Descriere
Calitatea de om se gaseste doar la oameni de calitate. Dar omul a inventat masina. Oare calitatea de echipament performant se gaseste doar la echipamentele performante? Fara doar si poate. Iar un astfel de utilaj nu poate fi complet fara un electromotor Magneti Marelli 943252204010 la fel de performant. Mana in mana merg oamenii de calitate cu utilajele grele de calitate. Altfel nici nu se poate!

Cel mai greu drum este drumul spre reusita! Ai nevoie sa performezi in tot ceea ce faci. Nu lasa niciodata garda jos. Apropie de tine profesionisti si oameni bine intentionati. Doar ei iti pot asigura, la nevoie, suport. Gandeste smart si actioneaza ca atare, tinand cont de recomandarile celor care te consiliaza! Intra in grupul ACN si vei avea o permanante sustinere. Succes!

Electromotor Magneti Marelli 943252204010 de calitate pentru antreprenori de calitate
Bendixul si solenoidul sunt ?vedetele? principalele ale unui electromotor, dar si restul componentelor sunt la fel de importante. Desi are un nume stiintific, solenoidul unui electromotor trebuie perceput ca o bobina-releu care creeaza un camp electromagnetic. Este o componenta cheie, deoarece pune in functiune intregul subansamblu al demarorului. Bendixul face o operatiune simpla, dar vitala. Practic, este un pinion al electromotorului. In momentul actionarii contactului masinii, solenoidul scoate in exterior bendixul. Prin urmare, acest pinion pune in miscare volanta, care, la randul ei, pune in miscare arborele cotit. Dupa ce motorul a pornit, bendixul se retrage in pozitia initiala.

Consultanta gratuita - ca sa ai acces facil la informatii!
Este chiar un bonus sa poti verifica calitatea si oportunitatea unei investitii, inainte de a o comanda si plati! Te insotim bucurosi si competenti in acest proces. Iti stam la dispozitie prin serviciul nostru de consultanta tehnica. Care este 100% gratuit! Afli cand e bine, cum e bine, ce e bun si de ce. Afli tot. Trage de maneta castigatoare. ?

Garantie
Acest electromotor Magneti Marelli 943252204010 poarta cu sine oriunde merge, un certificat de garantie, astfel incat sa nu iti faci griji legate de functionarea lui initiala. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie. Suntem alaturi de tine pas cu pas, nu te lasam la greu.

Livrare
Vrei repede? Vrei sigur? Vrei bun? Ne ocupam noi! Imediat ce ai plasat comanda, acest demaror va ajunge la adresa ta in cel mai scurt timp. Ba chiar mai repede :) Nu mai sta pe ganduri, comanda si pregateste-te de reparatie. Pentru orice detaliu legat de acest moment, poti folosi datele din contact.

Montaj
Improvizatia e a naibilui de tentanta uneori. E atractiva, e magica. Dar la fel de inselatoare. Multi cred ca daca improvizeaza se ridica lumea si aplauda in picioare. Nu, se ridica doar valoarea din factura pentru reparatie. Lasa circul si cauta un mecanic sadea. N-o fi el simpatic, dar iti face treaba. Zau!

Specificatii tehnice:
? Putere 2.40
? Rotatie CW
? Voltaj 12 V
? Nr dinti 11
? Nr gauri prindere 2
? Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura