Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor KHD B13R12X4H7622

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KHD
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor KHD B13R12X4H7622 nu ar trebui sa lipseasca nici o clipa din structura utilajului tau. Mai ales ca are o legatura directa cu motorizarea si cu capacitatea ei de a initia rapid sesiunea de lucru. Este astfel conceput incat sa fie montat usor si sa cedeze greu. O mica minune a tehnicii, ca toate celelalte care se afla pe rafturile noastre. Sunt noi, sunt verificate, gata sa intre in exploatare. Vino sa iei ce iti trebuie.

Uneori, presat de termene, simti ca cedezi. Esti tentat sa crezi ca problemele tale nu vor avea niciodata o rezolvare. Iti cedeaza ba un utilaj, ba altul. Dar, hei, asta e ciclul. E fier, cedeaza, cum ar spune un mecanic batran si priceput. Lasa-l sa cedeze. Il reparam. Il facem la fel de bun. Sunam la ACN, la baiatul acela simpatic care stie glume si ne face ziua mai buna. Ne spune care e varianata optima, caci e toba de carte. De cate ori ne-a recomandat o piesa, nu a gresit niciodata. Treaba e rezolvata.

Electromotor KHD B13R12X4H7622 - verificat, livrat, gata de treaba
Indiferent de tipul motorului, electromotorul este construit din doua parti componente: stator si rotor. Statorul este partea fixa, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila, plasata de obicei in interior. Este format dintr-un ax si o armatura rotorica ce sustine infasurarea rotorica. Intre stator si rotor exista o portiune de aer numita intrefier ce permite miscarea rotorului fata de stator. Grosimea intrefierului este un indicator important al performantelor motorului.

Cu ce va putem ajuta?
Pentru noi, serviciile adiacente, care insotesc vanzarea pieselor de schimb, sunt o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti trantesc piesa ceruta in brate si te lasa sa te descurci singur cu ea. Noi nu facem asa ceva. Pacat ca inca vezi asta la altii. De la noi primesti intotdeauna, pe langa produs, si instructiunile de folosire, si sfaturi pe care altii nu ti le dau, ba chiar si datele de contact ale unui mecanic bun care sa o instaleze. Servim ca la carte.

Garantie
Acest electromotor KHD B13R12X4H7622 cumparat de la noi vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim cu inteligenta si generozitate necazurile tehnice care nu sunt din vina ta. Poti lucra linistit.

Livrare
Suntem implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Ne dorim o livrare rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

? Putere 2.40
? Rotatie CW
? Voltaj 12 V
? Nr dinti 11
? Nr gauri prindere 2
? Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura