Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Bomag 31780157

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Out Of stock
Descriere
Majoritatea masinilor grele Bomag de pe piata sunt echipate cu tipul de demaroare despre care iti vorbim aici. Acest produs a fost astfel conceput ca sa ofere o varianta de montaj si inlocuire rapide, corecte si care sa nu presupuna o manopera peste masura de complexa. Un astfel de electromotor Bomag 31780157 se afla deja pe rafturile din depozitul nostru. Ceea ce il face special este conceptia, care asigura o pornire instantanee, la actionarea cheii . Alege-l cu incredere, este perfect compatibil cu utilajul tau.

Depozitul nostru este un integrator tehnic de ultima generatie si, daca lucrezi cu noi, desigur ai aflat ca este un factor puternic de influenta asupra calitatii tehnice a activitatii tale. Pachetul de de produse si servicii pe care ti-l oferim este o combinatie unica de produse premium, piese sofisticate si know how! Lucrurile sunt cu atat mai simple daca te vei lasa pe mana consultantilor nostri pentru a fi asistat tehnic astfel incat sacul cu probleme cu care ai venit la noi sa fie golit si umplut la loc cu solutii viabile si produse compatibile.

Electromotor Bomag 31780157 de la A la Z
Un electromotor este alcatuit din mai multe elemente, care actioneaza impreuna, formand un ansamblu: Stator (este componenta fixa a unui demaror); Rotor (reprezinta o piesa mobila din circuitul unui electromotor); Perii colectoare (au rol in asigurarea si transmiterea curentului electric catre cele doua componente de mai sus); Bucse ( elemente care stabilizeaza demarorul); Ambreiaj (ajuta la mentinerea unei turatii regulate a electromotorului); Solenoid (este denumit si bobina si se gaseste pe peretii cilindrului, alaturi de rotor. Cupleaza circuitul electromagnetic si pune in functiune intregul ansamblu al electromotorului, odata ce cheia se invarte in contact pentru a porni motorul masinii).

Vino pan? la ACN, te rezolva repede
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in ajutorul tau cu informatii, know how, solutii si zambete sincere. Colegii nostri consultanti sunt profesionisti, bine pregatiti si orientati, nu ii poti surprinde cu nicio intrebare. Dar te pot surprinde ei cu un raspunsul de care ai atata nevoie. Gasesc intelesul adanc al problemei si o rezolva. Suna-ne si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest electromotor Bomag 31780157 cumparat de la noi. Si vom cimenta increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam livrarea in conditii in conditii de operativitate si siguranta. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... mai lasa gandurile rele, gata, s-a rezolvat!

Montaj
Montajul profesionist este micul secret al succesului, acela pe care il cunoaste toata lumea. Fara un montaj bun nu te poti bucura nici de caracteristicile nemaipomenite ale piesei achizitionate, nici de o functionare optima a utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaj profesionist!

Specificatii tehnice:

? 2.5kW
? 12V
? 10 dinti
? prindere in 3 gauri fara filet
? CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura