Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte excavator Komatsu PC26

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC26
Out Of stock
Descriere
Chiar de-i vorba de piese simple, cum sunt dintii cupei, nu fa rabat la calitate, caci fiecare detaliu conteaza pentru functionarea optima a utilajului tau. Si la fel de important este sa actionezi la timp, caci o piesa compromisa le poate afecta si pe cele conexe si n-are sa-ti placa ce va iesi. Acest dinte excavator Komatsu PC26 este o alegere nemaipomenita cand iti doresti o piesa rezistenta la un pret avantajos. Este o echivalenta impecabila a piesei originale, capabila de aceleasi performante la un pret foarte prietenos. Compatibil si cu modelul Komatsu PC26MR-3.

Orice defectiune ai intampina, vei gasi la noi remediul potrivit si chiar mai mult de atat. Pentru ca ne-am propus sa-ti simplificam misiunea, oferindu-ti suport tehnic adaptat nevoilor tale. Specialistii nostri sunt pe baricade si isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti furniza prompt cele mai eficiente solutii de remediere a problemelor tehnice pe care le intampini. Suna-ne si descopera avantajele pe care ti le oferim!

Dinte excavator Komatsu PC26 - pentru o functionare ca la carte!
Utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni, in perfecta stare, pentru a se achita cu brio de sarcinile de zi cu zi. Iar acest dinte pentru excavator Komatsu PC26 vine in ajutorul sau, eficientizand muscatura acestuia, oricat de dur ar fi solul. Atunci cand dintii utilajului tau se tocesc, sistemul hidraulic, dar si componentele bratului, vor fi mai intens solicitate si, implicit, expuse mai mult uzurii. Este esential sa mentii dantura cupei in perfecta stare, daca vrei sa eviti o defectiune mai complicata si mai costisitoare.

Ai nevoie de mai multe informatii? Aici suntem!
Si iti raspundem prompt de fiecare data, ajutandu-te sa descalcesti itele oricarei defectiuni. Cand pare complicat, noi facem sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru ca iti vom oferi solutii eficiente, adaptate problemei pe care o intampini. Poti avea rezultate maxime cu eforturi minime! Discuta punctual cu specialistii nostri si vei scapa de problemele tehnice in doi timpi si trei miscari. In plus, consultanta pe care ti-o oferim este gratuita! Contacteaza-ne!

Comanda linistit, pentru acest dinte excavator Komatsu PC26 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de important este sa ai piesa cat mai rapid posibil, dar nu-ti fa grji. Contacteaza-ne online sau telefonic si acest dinte excavator Komatsu PC26 porneste catre tine. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Montajul joaca un rol important pentru performantele ulterioare ale oricarei piese. Geaba-i piesa de calitate, daca nu-i corect montata! Colaboram cu profesionisti de pe tot cuprinsul tarii. Daca esti in cautarea unui mecanic de incredere, spune-ne si te vom pune in contact cu unul din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura