Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte central pentru incarcator telescopic Komatsu WH713

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Out Of stock
Descriere
Indiferent de domeniul productiv in care te desfasori, trebuie permanent sa iti faci upegrade-uri la utilajele pe care le exploatezi. Cu timpul isi fac aparitia articole din ce in ce mai sofisticate pentru a performa! Cum este si cazul acestui dinte central Komatsu WH713 care a fost scos pe piata datorita caracteristicilor sale compatibile cu gama Komatsu! Este o noua realizare premium fabricantului, pe care o gasesti la super pret la noi! Produsul este compatibil cu modelele: Komatsu WH713-1, Komatsu WH713-1EO.

Primul lucru cerut ca sa castigi, este sa te inscrii in cursa. Iar daca ai alaturi coechipieri de valoare, poti spune ca ai un finish victorios garantat! Avem toate instrumentele cu care sa construiesti o afacere de de succes! Printre care acest servici de consultanta, o adevarata arma secreta. Agentii nostri te vor ghida in drumul catre victoria finala! Totul incepe cu un simplu telefon. Suntem un coechipier pe cinste!

Dinte central Komatsu WH713 precizie, rezistenta si eficienta
Un dinte central buldoexcavator, cunoscut si sub denumirea de dinte de incovoiere, este o componenta esentiala a buldoexcavatoarelor, care sunt utilaje de constructie versatile si puternice. Este fabricat dintr-un material rezistent la uzura, cum ar fi otelul de inalta calitate, pentru a rezista la solicitarile ridicate din timpul lucrului in teren dificil.

Ia cu tine si serviciul nostru de consultanta gratuita!
Daca ai nevoie de recomandari competente, noi suntem cei de la care trebuie sa le soliciti. Clientii si partenerii depozitului ACN Piese Utilaje, pe langa multitudinea de oportunitati mecanice si tehnice, bneficiaza si de serviciul de consultanta tehnica gratuita. Cum? Simplu, apeland la numarul nostru afisat pe site! Daca teoria e precum pantoful cu doua numere mai mici, nu-ti face griji! Ne-am ocupat noi deja de asta. Comanda acum piesa ceruta de Komatsu iar noi o sa fim precum o carte deschisa pentru toate intrebarile tale.

Livrare
Ai cumparat un produs din magazinul ACN Piese Utilaje? Pai, tocmai ai declansat tsunami-ul expeditiei. Preluare comanda, impachetare produs/factura/certificat de garantie, solicitare firma de curierat, fluturat batista alba. Tu doar pregateste trusa de scule pentru montaj caci in maxim 24 de ore dintele va ajunge la tine! Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Principala calitate a lucrarilor realizate de mecanicii pe care ACN ti-i recomanda, este trainicia, motiv pentru care iti recomandam sa-ti lasi piesa achizitionata doar pe mainile lor de aur! Apeleaza la noi pentru recomandari si contacte.

Specificatii tehnice:

? Distanta dintre falci - 23mm
? Distanta dintre gauri - 80mm
? Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura