Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Out Of stock
Descriere
Ca sa poata functiona la maxima capacitate, utilajul tau are nevoie si de o dantura a cupei impecabila. Daca dintii incep sa se toceasca ori daca se rupe vreunul, incep sa apara problemele. Si, daca la inceput poti trai cu ele, cu timpul vei experimenta dificultati pe care sigur nu ti le doresti. Cum ar fi sa fie nevoie sa inlocuiesti si pompa hidraulica, intens solicitata cand muscatura cupei este ingreunata? Ia de aici un dinte miniexcavator Bobcat 322 supe rezistent si fiabil si rezolvi problema simplu si eficient. Si ieftin! Nu cedeaza cu una, cu doua, oferindu-ti calitatea si performantele celui original la un pret nemaipomenit.

Orice defectiune ai intampina, la noi vei gasi de fiecare data piese de schimb de cea mai buna calitate care te vor ajuta sa iesi din impas. Ne-am dotat cum se cuvine pentru a fi mereu pregatiti sa-ti venim in ajutor. Avem si o echipa de specialisti intr-ale utilajelor carora le poti cere sfatul in orice problema tehnica. Rezolvi totul dintr-un foc, fara batai de cap, fara alergatura, fara cheltuieli inutile. Suna-ne!

Dinte miniexcavator Bobcat 322 - pentru o functionare impecabila!
Dintii cupei utilajului tau nu-s de neglijat, chiar de sunt niste piese atat de simple si, la o adica, elemente de uzura. Atunci cand acestia se tocesc ori se rup, utilajul tau nu mai musca asa cum trebuie si asta se rasfrange si asupra altor componente ale sale, spre exemplu, cele ale bratului ori cele ale sistemului hidraulic, crescand presiunea pusa pe acestea. Iar acest dinte pentru miniexcavator Bobcat 322 completeaza perfect dantura cupei utilajului tau, asigurandu-i forta si eficienta muscaturii, chiar de solul este deosebit de dur. Este esential ca dintii sa fie bine ascutiti atat pentru a avea randamentul scontat, cat si pentru a preveni defectiuni mai complicate si mai costisitoare, cum ar fi inlocuirea pompei hidraulice.

Vrei sa afli mai multe? Nu te costa nimic sa ne intrebi!
?pentru ca ti-am pregatit un serviciu special de consultanta, pe care ti-l oferim in mod gratuit. Orice problema tehnica intampini sau orice dilema ai avea, contacteaza-ne fara sfiala si vei primi raspunsuri concrete, clare, adaptate nevoilor tale. Specialistii nostri sintetizeaza sumedenia de date tehnice intr-o continua dinamica si iti ofera apoi cele mai eficiente solutii pentru a depasi cat mai usor problemele tehnice. Ba chiar iti pot concepe si un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau. E simplu sa lucrezi eficient cand ai alaturi parteneri de incredere. Contacteaza-ne!

Comanda linistit! Daca are vreun defect de fabricatie, iti vom inlocui acest dinte miniexcavator Bobcat 322 in perioada de 6 luni de la data facturarii pe care o acopera garantia cu care vine la pachet. Gasesti toate documentele necesare in interiorul coletului.

Timpul este o resursa importanta si nu permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra acest dinte miniexcavator Bobcat 322 super rapid, pentru a-ti putea relua cat mai curand activitatea. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ti-l impachetam si il trimitem catre tine. De asemenea, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Geaba ai piese de calitate, daca montajul lasa de dorit. Apeleaza la profesionisti, caci ei stiu exact ce au de bifat ca sa iasa treaba buna si sa te bucuri de performantele piesei vreme indelungata. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si iti trimitem unul din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura