Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte excavator Komatsu PC15R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC15R
Out Of stock
Descriere
Ca sa te tina mult si bine, alege piese de calitate. Poate ca dintii cupei ti-or parea piese banale, dar daca iei unii de duzina, o sa-i schimbi mai des si pierzi si timp, si bani. Iti recomandam acest dinte excavator Komatsu PC15R nemaipomenit, pentru ca da dovada de rezistenta deosebita chiar si in cele mai dificile conditii. Fabricat dintr-un metal extrem de dur, nu va ceda cu usurinta, oricat de grele ar fi sarcinile pe care le are de infruntat. Asigura-i un montaj corespunzator si va ramane la datorie mult timp de-acum incolo. Compatibil si cu modelul Komatsu PC15R-8.

Iti punem la dispozitie un adevarat arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate destinate utilajelor, pentru ca stim cat de important este sa ai mereu la indemana piesa potrivita la momentul potrivit, dar si ca aceasta sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Iti sustinem eforturile oferindu-ti tot suportul tehnic de care ai nevoie in lupta cu defectiunile, pentru a castiga in eficienta si a obtine performante excelente zi de zi. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Dinte excavator Komatsu PC15R - pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni, in perfecta stare, pentru a se achita cu brio de sarcinile de zi cu zi. Iar acest dinte pentru excavator Komatsu PC15R vine in ajutorul sau, eficientizand muscatura acestuia, oricat de dur ar fi solul. Atunci cand dintii utilajului tau se tocesc, sistemul hidraulic, dar si componentele bratului, vor fi mai intens solicitate si, implicit, expuse mai mult uzurii. Este esential sa mentii dantura cupei in perfecta stare, daca vrei sa eviti o defectiune mai complicata si mai costisitoare.

Ai nevoie de mai multe informatii? Aici suntem!
Si iti raspundem prompt de fiecare data, ajutandu-te sa descalcesti itele oricarei defectiuni. Cand pare complicat, noi facem sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru ca iti vom oferi solutii eficiente, adaptate problemei pe care o intampini. Poti avea rezultate maxime cu eforturi minime! Discuta punctual cu specialistii nostri si vei scapa de problemele tehnice in doi timpi si trei miscari. In plus, consultanta pe care ti-o oferim este gratuita! Contacteaza-ne!

Comanda linistit, pentru acest dinte excavator Komatsu PC15R beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de important este sa ai piesa cat mai rapid posibil, dar nu-ti fa grji. Contacteaza-ne online sau telefonic si acest dinte excavator Komatsu PC15R porneste catre tine. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Montajul joaca un rol important pentru performantele ulterioare ale oricarei piese. Geaba-i piesa de calitate, daca nu-i corect montata! Colaboram cu profesionisti de pe tot cuprinsul tarii. Daca esti in cautarea unui mecanic de incredere, spune-ne si te vom pune in contact cu unul din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura