Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor transmisie pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Out Of stock
Descriere
Iti prezint un produs fara cusur de care utilajul tau are nevoie. Acest convertizor transmisie buldoexcavator JCB 3CX asigura transferul de putere de la motor la sistemul hidraulic al utilajului, permitandu-ti sa executi cu precizie si eficienta diverse operatiuni. Suntem bucurosi sa avem in portofoliu doar produse de inalta calitate, iar convertizorul de transmisie pentru utilajul JCB 3CX nu face exceptie de la regula. Aceasta piesa se afla in stocul nostru si este nerabdatoare sa plece spre tine!

Stim ca utilajele tale au o meserie foarte solicitanta zi de zi. Ele sunt expuse la numeroase riscuri si pot aparea diverse defectiuni. Din acest motiv, intervine echipa ACN Piese Utilaje. Suntem focusati catre succesul tau si dorim sa te sprijinim in fiecare moment. Iti recomandam sa alegi piese de calitate pentru o investitie de durata. Astfel, arunca o privire la noi pe site! Sigur vei gasi o piesa care se potriveste manusa nevoilor tale.

Convertizor transmisie buldoexcavator JCB 3CX - imbunatateste sistemul de transmisie cu un produs exceptional!
Convertizorul de transmisie este o piesa tehnica avansata, avand un rol cheie in manevrabilitatea si performanta utilajului. Prin conversia energiei motorului in forta hidraulica, acesta faciliteaza o operare fluida si precisa a utilajului. Piesele complexe ca aceasta sunt inima functionarii buldoexcavatorului, asigurand o transmisie de putere eficienta si controlata.

Incearca serviciul nostru de consultanta gratuita si nu vei regreta!
Echipa noastra de profesionisti este intotdeauna disponibila pentru a iti oferi consultanta tehnica gratuita in alegerea produsului potrivit. Nu ezita sa ne contactezi pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre gama noastra de produse. Echipa ACN Piese Utilaje este intotdeauna cu un pas inainte in asigurarea performantei si fiabilitatii echipamentelor tale.

Livrare
Acest convertizor transmisie pentru buldoexcavator JCB 3CX se afla la noi in depozit, insa poate ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Nu este grozav? Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea dedicata cererilor de oferta de pe site-ul ACN Piese Utilaje sau sa ne apelezi la unul dintre numerele de telefon din sectiunea contact.

Montaj
Nu uita, lucrurile bune trebuie facute pana la capat! Dupa ce piesa noastra calitativa ajunge la tine, asigura-te ca echipa de mesteri se ridica la asteptarile tale. O treaba buna este determinata de profesionalismul cu care se realizeaza montajul. Daca acesta nu este facut corect, poate determina defectarea uneia sau mai multor piese.

Specificatii tehnice

- tip w300
- ratie 2.523
- masa 17kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura