Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala International 1537622C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 1537622C1
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie International 1537622C1 este pregatit sa plece catre tine! Va fi o placere sa il montezi pentru ca acest ansamblu de pinioane vine gata asamblat. Castigi foarte mult timp pentru ca interventia va necesita un timp mult mai scurt. Produsul din oferta noastra este unul semnat de Carraro! Acest ansamblu original iti va aduce eficienta mult dorita si va rezista in timp extrem de bine. Performanta se atinge comandand piese de calitate superioara!

Tine minte sa adaugi lubrifiant nou care sa nu fie contaminat. Iar oringul care etanseaza capacul butucului trebuie neaparat inlocuit daca doresti sa fii sigur ca interventia se incheie cu succes! Tehnicienii nostri te pot sprijini in alegerea ansamblului de pinioane potrivit. Suna-i si te ajuta chiar sa plasezi si comanda. Transportul acestui articol dureaza foarte putin. In medie, 24 de ore face indiferent de locatia la care trebuie sa ajunga! Cere oferta si afla la ce pret fantastic avem acest produs!

Ansamblu transmisie International 1537622C1 - fara necazuri la transmisie!

Exista o multime de metode prin care poti preveni degradarea rapida a sistemului de transmisie. O abordare recomandata este aceea de a proteja, atat cat poti, fiecare element in parte. Totusi, sunt anumite segmente asupra carora nu ai control direct - de aceea, este bine sa te consulti cu specialisti care iti vor pune la dispozitie o serie de servicii potrivite pentru utilajul tau.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantia in ceea ce priveste acest ansamblu transmisie finala International 1537622C1 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ansamblu transmisie International 1537622C1 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura