Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa rotire brat pentru buldoexcavator Case 695SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SV
Out Of stock
Descriere
Te-ai confruntat vreodata cu un moment in care utilajul si-a incetinit ritmul de lucru sau chiar a refuzat sa functioneze corect? Daca raspunsul este da, atunci stii cat de esentiala este fiecare componenta, fie ea si aparent nesemnificativa, pentru performanta generala a utilajului. Intr-un astfel de caz, o bucsa rotire brat Case 695SV s-ar putea sa fie piesa lipsa din puzzle. Tocmai de aceea, la ACN Piese Uilaje, iti punem la dispozitie aceasta piesa-cheie pentru restabilirea eficientei utilajului.

Nu lasa performanta utilajului sa scada din cauza unei piese de uzura! Bucsa aceasta nu este doar o achizitie, ci o investitie in eficienta si longevitatea echipamentului tau. Contacteaza echipa ACN Piese Uilaje chiar acum pentru a plasa comanda! Cu noi alaturi, vei economisi bani si timp pretios, iar utilajele si echipamentele tale vor functiona fara probleme muuult timp de-acum incolo.

Nu lasa uzura sa te incetineasca - alege aceasta bucsa rotire brat Case 695SV esentiala!

Fabricata din materiale rezistente, bucsa aceasta are rolul de a prelua uzura dintre bolt si swingpost. A fost proiectata sa suporte fortele si presiunile la care este supus bratul in timpul actiunilor intense si repetate. Fiind o componenta esentiala, care permite miscarea rotativa a bratului, bucsa are nevoie de verificare si lubrifiere regulata. In caz de uzura excesiva sau deteriorare, este nevoie de inlocuirea piesei.

Cand ai nevoie de consultanta tehnica gratuita, suna la ACN Piese Utilaje!

Vei descoperi, la noi, o gama larga si diversificata de piese si consumabile, impreuna cu servicii exceptionale. Pe langa asistenta oferita pe tot parcursul procesului de achizitie, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica gratuita, prin care, cu ajutorul expertilor nostri, vei obtine informatii valoroase despre produsele care te intereseaza. Asadar, te asteptam sa ne contactezi! Cu cat intri in legatura cu noi mai rapid, cu atat utilajul tau va beneficia mai mult! Si cu atat vei putea relua mai prompt activitatile pe santier.

Livrare
Aceasta bucsa rotire brat pentru buldoexcavator Case 695SV se afla in permanenta pe stoc... Ceea ce inseamna ca va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Astfel, nu vei pierde timp pretios in afara santierului. In cazul in care ai inca nelamuriri sau doresti sa obtii mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi numaidecat!

Montaj
Nu uita - este intotdeauna important ca montajul pieselor de schimb sa fie efectuat de profesionisti, pentru a asigura o reparatie durabila.

Specificatii tehnice

45x58x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura