Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
De activezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor, de-a lungul timpului te-ai tot lovit de probleme. Si cate dintre acestea nu au fost provocate doar de calitatea indoielnica a pieselor de schimb? Daca vrei sa te uiti la astfel de clipe doar ca la o amintire neplacuta, atunci e momentul sa actionezi. Si se face ca avem componenta perfecta pentru tine! Aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 645 este faurita cu mare atentie la detalii, la standarde ridicate ale calitatii. Asadar, opteaza increzator pentru ea si iti vei face un prieten pe termen lung!

Se zice ca repetitia este mama invataturii. Cu alte cuvinte, experienta se naste prin incercare. Totusi, se cuvine a ne intreba daca incercarea se face de fiecare data in mod sigur, fara efecte dezastruoase. Bineinteles ca nu! De aceea, pentru a limita pagubele, iti recomandam, in cazul in care nu ai experienta, sa apelezi la cineva care are. De exemplu, poti conta pe noi atunci cand vine vorba de piese de schimb si alte produse necesare bunei functionari a utilajului tau. Iti recomandam calduros aceasta componenta originala Bobcat!

Bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 645 - componenta care te scapa de griji!

Nu e nimic rau in a iti pune intrebari. Ba din contra! E extrem de bine sa vrei sa fii informat. Iar noi te putem ajuta prin a-ti spune care este menirea piesei pe care ti-o prezentam. Rolul acestei bucse este de a fi montata la bratul de prindere Bob-Tach.

Ne punem cunostintele pe tava!

De-a lungul vremii am acumulat o sumedenie de cunostinte cu privire la domeniul vast al pieselor de schimb. Iar la un moment dat am realizat ca pentru a ne bucura cu adevarat de ele e necesar sa le punem si in slujba celorlalti. Pornind de la aceasta idee am dezvoltat pentru tine un servciu gratuit de consultanta. Contacteaza-ne ori de cate ori nedumeririle iti bat la usa!

Pentru ca ne pasa de tine si de utilajul tau, aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 645 are o garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din clipa achizitiei. Parca esti mai linistit cand stii ca te poti baza pe ceva!

Pentru ca stim cat de important este timpul in orice domeniu, am ales sa ne miscam cu mare viteza. Iti trimitem aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 645 cu dorinta de a ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca pe site-ul nostru gasesti o multime de componente calitative, gata sa plece spre tine!

Odata ce te-ai vazut cu piesa in brate nu trebuie sa nu iti mai pese de nimic. Ba din contra! Trebuie sa fii extrem de atent la procesul de montaj. Daca nu este efectuat corespunzator poti considera ca ai si pierdut investitia. Fii cu ochii-n 4!

Specificatii tehnice

(25-31)x47,5x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura