Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Atunci cand activezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor este deosebit de important sa iti faci aliati. Dar acestia din urma trebuie alesi cu grija, caci mai exista si lup in blana de oaie. Probabil ca de-a lungul vremii te-ai lovit de piese slabe si mediocre, acesti lupi devoratori ai nervilor si timpului tau. Daca nu mai vrei sa treci prin astfel de clipe, avem un remediu execelent pentru tine. Piesele de clasa pe care le poti gasi din belsug la noi! Poti incepe alianta cu aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 773 si suntem siguri ca nu te va dezamagi!

De ce sa petreci timp cautand si cautand, dar nestiind exact de ce ai nevoie? Nu e mai simplu sa apelezi la profesionisti? Iar colegii nostri sunt atat de prietenosi si amabili, incat e greu sa nu iti placa sa discuti cu ei. Sunt bine pregatiti si cunosc ca-n palma domeniul pieselor de schimb, asa ca utilajul tau e pe maini bune. In plus, le si plac provocarile si exactitatea, deci e foarte putin probabil sa iti recomande o piesa ce nu se potriveste perfect nevoilor utilajului tau. Daca totusi nu ai vreme sa vorbesti cu noi, sa stii ca nu poti da gres alegand o componenta calitativa asemenea acestei piese originale Bobcat!

Bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 773 - componenta salvatoare de timp!

Ne plac momentele in care curiozitatea sau dorinta de a fi informat trec si pe la noi. Daca alegi sa ne intrebi cum sta treaba cu anumite piese, ne bucuram tare. Pana atunci iti spunem ca rolul acestei bucse este de a fi montata la bratul de prindere Bob-Tach.

Cunostintele noastre sunt in slujba ta!

Avem experienta bogata in domeniul pieselor de schimb. De-a lungul timpului am invatat foarte multe lucruri si adevarul este ca niciodata nu incetam a mai descoperi cate ceva. Insa trebuie sa stii ca toate cunostintele noastre sunt si pentru tine. Iar servciul nostru gratuit de consultanta spune cum nu se poate mai bine asta!

Trebuie sa stii ca aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773 vine la tine acompaniata. Si nu e un oaspete nepoftit, ci o garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din clipa achizitiei.

Iti livram aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 773 astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Prin curier rapid, in 24-48 de ore si hop! piesa iti bate la usa!. Stii ca pe site-ul nostru poti gasi remedii pentru mai toate defectiunile utilajului tau?

Cand piesa ajunge la tine nu inseamna ca poti uita de griji. Trebuie sa oferi atentie sporita si montajului, caci daca acesta este defectuos, viata piesei poate fi curmata.

Specificatii tehnice

(25-31)x47,5x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura