Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Out Of stock
Descriere
Acest bolt prindere Bob-Tach Bobcat S250 este o piesa originala esentiala in sistemul de prindere rapida al utilajului. Acest component simplu, dar crucial, faciliteaza schimbarea rapida si securizata a diferitelor accesorii si atasamente, transformand miniincarcatorul intr-un instrument multifunctional. Fixarea ferma oferita de acest bolt asigura un mediu de lucru sigur si eficient, esential pentru succesul proiectelor tale pe santier.

Oferta ACN Piese Utilaje vine in intampinarea celor din agricultura si din industria constructiilor cu solutii eficiente. Oferim nu doar piese de schimb de inalta calitate, ci si consultanta personalizata, pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite piese si accesorii pentru utilajul tau. Suntem partenerii de incredere in domeniul pieselor de schimb, punand la dispozitie expertiza noastra, pentru a te sprijini in fiecare etapa a proiectelor tale.

Bolt prindere Bob-Tach Bobcat S250 - Cheia pentru un utilaj eficient!
Montarea corecta a boltului de prindere Bob-Tach este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau. Acesta se fixeaza in partea frontala a miniincarcatorului Bobcat S250, conectandu-se la bratul de prindere rapida. Procedura de montaj implica asigurarea ca boltul este fixat ferm si sigur, pentru a permite schimbarea rapida si eficienta a diferitelor accesorii si atasamente. Pentru detalii precise de montaj, consulta manualul de utilizare al utilajului sau contacteaza un service autorizat cu experienta in astfel de operatiuni.

Cui nu-i plac lucrurile gratis?

Beneficiaza de consultanta gratuita din partea noastra pentru a te bucura de piesele potrivite pentru utilajele tale. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi cum lucreaza utilajele fara probleme? In cazul in care te-am convins, nu uita sa ne contactezi!

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S250 incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. Astfel, poti sa iti reiei activitatile in cel mai scurt timp posibil, indiferent de cat de solicitante sunt acestea. De asemenea, daca esti din Bucuresti, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru.

Montaj
Montarea corecta a acestor componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa.

Diametru exterior 44mm
Diametru exterior minim 26mm
Inaltime 134mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura