Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata tractor Challenger MT325B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT325B
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Challenger MT325B face parte din categoria pieselor de transmisie si este prima care se uzeaza incercand sa le protejeze pe celelalte. Asadar, pornesti de la ingrijirea ei si iti salvezi intregul echipament. Bucsa din oferta noastra este una originala. Este fabricata de Carraro si are toate proprietatile pe care le doresti de la un reper original. Eficienta, fiabilitate, rezistenta performanta si asa mai departe. Dar ce face efectiv si cum iti va proteja elementele? Ea va prelua greutate dintre punte si fuzeta si va proteja locasul din trompa puntii.

Piesa poate fi comandata oricand pentru ca este in stocul permanent disponibil. Stim ca este o piesa pe care trebuie sa o schimbi rapid la primele semne de uzura sau deformare. Este greu sa nu gasesti piesa si sa stai cu utilajul pe bara. La noi in depozit avem rafturile pline mereu pentru a ne asigura ca fiecare isi va gasi componenta necesara. Consultanta tehnica este gratuita si piesa se livreaza rapid oriunde in tara. Practic, mai mult de o zi lucratoare nu face pe drum.

Bucsa pivot inferior tractor Challenger MT325B - este piesa pe care o cautai!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil bucsa pivot inferior tractor Challenger MT325B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Challenger MT325B comandata. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura