Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Out Of stock
Descriere
Exista o multime de metode si variante tehnice prin care poti sa ajungi la performanta cu utilajul tau! Dar primul pas este mereu alegerea piesei de schimb care trebuie neaparat sa fie de calitate superioara! Brida cardan fata New Holland B90BLR din oferta noastra este extraordinara in toate privintele. Este o piesa rezistenta si eficienta, care dispune si de un pret foarte bun pe deasupra. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului

Solicita serviciile noastre de fiecare data cand ne treci pragul! Incepe cu serviciul gratuit de consultanta care te sprijina cand iti alegi piesele si consumabilele! Ai aici cele mai tari oferte de pe piata interna! Nu uita sa te interesezi si de optiunile pe care le ai in privinta montajului. Iar cine vrea sa fie top, atunci are de facut un singur lucru! Sa incheie un contract de mentenanta profesionista! Alege dupa pofta inimii serviciul pe care il doresti!

Brida cardan fata New Holland B90BLR - o piesa de o calitate exceptionala!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B90BLR va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura