Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Out Of stock
Descriere
Cu acest ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 416C din oferta noastra, poti lucra linistit noapte de noapte, daca iti doresti. Fiind un produs de calitate superioara, el iti va deveni din prima un partener de nadejde pe drumurile intunecate. Comanda acum acest ansamblu si descopera excelentele lui avantaje! Iti vei face viata mai usoara si vei economisi banii pe care altadata ii cheltuiai pe reparatii si inlocuiri repetate ale dispersoarelor de slaba calitate. Cu produsul nostru, nu vei mai avea timp sa-ti faci griji.

Vei colabora cu cea mai performanta echipa de specialisti de pe piata. Vei beneficia din plin de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita si vei afla ca orice este posibil cu putina ambitie si multa viziune. Vei avea toate informatiile necesare sa stii ca decizia de a cumpara de la ACN Piese Utilaje este cea mai potrivita. O decizie mai buna nici ca puteai lua vreodata! Vei afla si ca orice problema, indiferent cat de complicata este, are o solutie cu oamenii potriviti alaturi. Asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne!

Ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 416C - ideal in orice situatie!

Acest ansamblu dispersor asigura vizibilitatea utilajului, precum si vizibilitatea intentiei de miscare, prin lumina de semnal, stopul pe frana si pozitia. Este fabricat din materiale durabile si rezistente la conditii meteo extreme, garantand o performanta fiabila pe termen lung.

ACN Piese Utilaje - generatorul solutiilor de incredere!

Pentru noi, increderea ta reprezinta o prioritate cruciala. Dorim sa castigam si sa pastram aceasta incredere prin angajamentul nostru de a oferi produse si servicii de inalta calitate. Suntem aici pentru a te sprijini in intretinerea utilajelor intr-un mod cat mai practic si mai eficient.

Garantie
Acest ansamblu dispersor lampa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C are o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Pastreaza documentele de cumparare si contacteaza-ne daca observi astfel de erori.

Livrare
Pentru ca stim ca orice intrerupere a activitatii utilajului implica o sumedenie de costuri nedorite, iti oferim un termen de livrare de 24 de ore. Noul tau ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 416C va sosi la timp la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Deoarece calitatea ne defineste, te vom sfatui intodeauna sa apelezi la ajutorul unui service autorizat. Daca doresti, te putem pune noi in contact cu unul dintre atelierele partenere, din zona in care te afli.

Specificatii

Dimensiune: 65x75x50mm
4 papuci tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura