Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu dispersor Caterpillar 9R-2385

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti un ansamblu dispersor Caterpillar 9R-2385 nou-nout? Atunci ai ajuns unde trebuie. S-a terminat cu intunericul bezna care-ti sfredelea ochii in timpul lucrarilor nocturne! Sau cu zilele innorate si vantoase, in care colbul era ridicat in vazduh mai ceva ca-ntr-un safari! Cu acest ansamblu din oferta noastra, colegii de santier vor putea sa te localizeze fara probleme. Vei fi ca un semnal de avertisment mobil. Mai ca vei straluci in intuneric, ce mai incolo si-ncoace! Comanda chiar astazi acest produs si bucura-te din plin de functiile lui!

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu o experienta de cumparare excelenta si cu informatii suplimentare. Daca le doresti, le vei obtine de la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita! Da, ai citit bine. ACN Piese Utilaje are experti in domeniul tau de activitate, care inteleg perfect nevoia ta de informare corecta si completa. Asa ca nu ezita si intra in legatura cu noi numaidecat! Simplica-ti viata si protejeaza-i pe ceilalti in trafic sau pe santier! Ansamblul nostru este cheia catre siguranta sporita.

Ansamblu dispersor Caterpillar 9R-2385 - pentru vizibilitate maxima!

Ansamblul dispersor asigura vizibilitatea utilajului, precum si vizibilitatea intentiei de miscare, prin lumina de semnal, stopul pe frana si pozitia. O astfel de piesa nu poate lipsi de pe echipamentul tau.

ACN Piese Utilaje - generatorul solutiilor de incredere!

Pentru noi, increderea ta reprezinta o prioritate cruciala. Dorim sa castigam si sa pastram aceasta incredere prin angajamentul nostru de a oferi produse si servicii de inalta calitate. Suntem aici pentru a te sprijini in intretinerea utilajelor intr-un mod cat mai practic si mai eficient.

Garantie
Acest ansamblu dispersor Caterpillar 9R-2385 are o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Pastreaza documentele de cumparare si contacteaza-ne daca observi astfel de erori.

Livrare
Pentru ca stim ca orice intrerupere a activitatii utilajului implica o sumedenie de costuri nedorite, iti oferim un termen de livrare de 24 de ore. Noul tau ansamblu dispersor Caterpillar 9R-2385 va sosi la timp la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Pentru a mentine si repara un utilaj, este esential ca montajul pieselor sa se realizeze adecvat. De aceea, noi iti recomandam sa recurgi la solutia unui service autorizat. Inclusiv in cazul acestui ansmblu dispersor.

Specificatii

Dimensiune: 65x75x50mm
4 papuci tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura