Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu dispersor Caterpillar 092-2992

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
S-a zis cu intunericul apasator din serile lungi de lucru, cand utilajul tau parca era o fantoma bezmetica si galagioasa, care incerca sa se ascunda de privirile curioase ale trecatorilor. S-a zis si cu lipsa sigurantei pe sosea sau pe santier, din cauza unor surse de lumina indoielnice. Ai descoperit acest ansamblu dispersor Caterpillar 092-2992 din oferta noastra si stii ca problemele tale s-au evaporat ca prin minune! Te simti, in sfarsit, linistit, stiindu-i in siguranta pe colegii de pe santier sau pe soferii de pe drumurile publice.

Stii ca produsele ACN Piese Utilaje sunt de calitate. De-asta si alegi sa cumperi de la noi. Dar nu inainte de a mai afla niste informatii de la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Ai apelat la expertii nostri si in trecut si ai aflat lucruri uimitoare despre piesele de schimb pe care le-ai cumparat atunci. Vrei sa repeti experienta si acum. Pentru ca te simti un om mai implinit cand stii toate aspectele legate de acest sistem sistem. Afacerea ta infloreste cu fiecare achizitie din magazinul nostru. Suntem pe aceeasi lungime de unda!

Ansamblu dispersor Caterpillar 092-2992 - o solutie optima!

Acest ansamblu dispersor asigura vizibilitatea utilajului, precum si vizibilitatea intentiei de miscare, prin lumina de semnal, stopul pe frana si pozitia. Este fabricat din materiale durabile si rezistente la intemperii, garantand o performanta fiabila pe termen lung.

ACN Piese Utilaje - generatorul solutiilor de incredere!

Pentru noi, increderea ta reprezinta o prioritate cruciala. Dorim sa castigam si sa pastram aceasta incredere prin angajamentul nostru de a oferi produse si servicii de inalta calitate. Suntem aici pentru a te sprijini in intretinerea utilajelor intr-un mod cat mai practic si mai eficient.

Garantie
Acest ansamblu dispersor Caterpillar 092-2992 are o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Pastreaza documentele de cumparare si contacteaza-ne daca observi astfel de erori.

Livrare
Pentru ca stim ca orice intrerupere a activitatii utilajului implica o sumedenie de costuri nedorite, iti oferim un termen de livrare de 24 de ore. Noul tau ansamblu dispersor Caterpillar 092-2992 va sosi la timp la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Pentru a mentine si repara un utilaj, este esential ca montajul pieselor sa se realizeze adecvat. De aceea, noi iti recomandam sa recurgi la solutia unui service autorizat.

Specificatii

Dimensiune: 65x75x50mm
4 papuci tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura