Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Case 1537662C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1537662C1
Out Of stock
Descriere
Exista posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se deterioreze in timp, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare. Ba chiar, din cauza socurilor mecanice, sa cedeze carcasa butucului. Ia masuri acum si comanda ansamblu transmisie finala Case 1537662C1 direct din stoc! Carraro ne aduce in prim plan un angrenaj extraordinar, bine realizat si extrem de rezistent! Ai toate motivele sa il comanzi acum si sa aduci o imbunatatire vizibila echipamentului pe care il detii!

Plaseaza comanda telefonic sau direct pe site prin completarea formularului online. Unul dintre consultantii tehnici ai companiei iti va fi alaturi ca sa descoperi compatibilitatea angrenajului cu utilajul tau. Pretul pe care il vei regasi in oferta este foarte atragator! Merita investitia facuta atunci cand primesti un produs original de calitate superioara! Nu uita ca se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Te asteptam cu mai multe sfaturi de intretinere corecta a acestui ansamblu de pinioane.

Ansamblu transmisie finala Case 1537662C1 - produs fabricat de Carraro!

Transmisia finala este o componenta foarte importanta a unui utilaj. Daca este bine intretinuta, aceasta va functiona eficient ani la rand. Transmisia finala - amplifica raportul total de transmitere a puterii motoare. Asadar, o transmisie finala pentru utilaj joaca un rol cheie, tinand cont ca vorbim despre un echipament care are, in general, un tonaj ridicat si o inertie foarte mare. In esenta, transmisia finala reprezinta ultima treapta de demultiplicare.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Ansamblu transmisie finala Case 1537662C1 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ansamblu transmisie finala Case 1537662C1 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura