Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Zetor 930224930224

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Zetor 930224930224
Out Of stock
Descriere
Angrenajul din imagine amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Avand un rol atat de important in buna functionare a utilajului tau, trebuie sa fii cu bagare de seama atunci cand da semne ca se deterioreaza. Acest ansamblu transmisie Zetor 930224930224 pe care il prezentam este performant! Aduce un plus echipamentului tau cu atat mai mult cu cat este fabricat de catre Carraro. Producatorul a folosit materiale de calitate si a testat produsul final pentru a ne asigura de eficacitatea lui maxima.

Livram oriunde in tara in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Aceasta se face foarte usor. Direct pe site sau daca ne suni. Serviciul de consultanta este gratuit si poti apela la el daca doresti sa afli compatibilitatea cu echipamentul pe care il detii. Printre diverse alte informatii utile, vei primi si o multime de ponturi. Noi iti spunem aici, pe scurt, ca ar fi bine sa inlocuiesti si oringul de etansare. Bineinteles ca lubrifierea este extrem de importanta si trebuie sa o faci corespunzator daca doresti sa te bucuri multi ani de eficienta sporita. Ansamblul de pinioane are avantajul ca este deja asamblat!

Ansamblu transmisie Zetor 930224930224 - componente realizate impecabil!

Transmisia finala are rolul de a demultiplica turatia transmisa rotilor motoare, respectiv de a amplifica momentul motor. Ea este parte componenta a puntii motoare. Transmisiiile finale sunt pot fi supuse unor defectiuni. Daca ignoram simptomele - pocnituri, scurgeri de ulei, caderi de putere - vom realiza o distrugere totala a angrenajului planetar. Avem nevoie de acest ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest ansamblu transmisie finala Zetor 930224930224 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest ansamblu transmisie Zetor 930224930224 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura