Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax bolt transmisie finala pentru excavator Caterpillar 329

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 329
Out Of stock
Descriere
Alegi calitatea si fiabilitatea pentru piesele de schimb ale utilajelor tale, pentru ca stii cat de mult mai usor este sa previi o defectiune decat sa o repari. In aceeasi situatie esti si acum, cand cauti un ax bolt transmisie finala Caterpillar 329 nou. In depozitul nostru se gasesc numeroase piese de schimb pentru utilaje, care de care mai bune! Cand vine vorba de compatibilitate, aces ax a se potriveste unei game largi de excavatoare precum Caterpillar 329D, Caterpillar 329DL, Caterpillar 329DLN, Caterpillar 329E, Caterpillar 329EL si Caterpillar 329ELN.

Nu te demoraliza nici daca nu esti inca sigur ca acesta produsul de care ai nevoie. Stim cat este de important ca alegerile tale sa fie bine informate. Am format o echipa de profesionisti, care isi lasa experienta de multi ani sa vorbeasca de la sine! Serviciile noastre sunt complete, asa ca iti aducem consultanta gratuita direct prin telefon pentru orice nelamurire ai. Deci, ce mai astepti? Contacteaza-ne! Iti promitem sa fim de mare ajutor!

Ax bolt transmisie finala Caterpillar 329 - face diferenta!

Utilajele complexe pe care le folosesti au nevoie ca fiecare piesa sa functioneze corespunzator, iar piesele mici, cele ce sunt greu de observat, sunt fundatia unui echipament 100% functional. Acest ax este un element de legatura intre sistemul de propulsie si roti sau senile, facand ca utilajele tale sa fie usor de utilizat. Facut din materiale de inalta calitate, dupa cele mai riguroase standarde, nu cedeaza nici in cele mai grele conditii de lucru.

Conversatiile cu noi, o gura de aer curat!
Stim ca este frustrant sa ceri pareri si informatii tehnice in stanga si in derapta, iar raspunsurile sa se bata cap in cap. La noi gasesti informatii sigure si complete pentru orice tip de echipament. Nu, nu ne multumim cu a iti vinde ceva, stim cat de important este sa fii sigur pe alegerile facute.

Garantie
Iti poti pune incredere maxima in acest ax bolt transmisie finala pentru excavator Caterpillar 329 si in noi! Desi rare, orice defecte de fabricatie sunt acoperite de catre noi pentru 6 luni de la data achizitiei.

Livrare
Nu iti face griji gandidu-te la perioade lungi de livrare, pentru ca nu este cazul! O comanda plasata in prima parte a zilei va ajunge la tine in a doua zi. Daca doresti sa verifici noul ax bolt transmisie finala Caterpillar 329 comandat, o poti face tot atunci, iar plata mai apoi.

Montaj

De la cea mai mica la cea mai mare, toate piesele cer atentia ta nemarginita. Un mecanic cu experienta este de nelipsit pentru buna functionare a utilajelor tale. Apeleaza la unul pentru orice reparatie!

Specificatii tehnice

Diametru: 53mm
Lungime: 50mm
1x gaura diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura