Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-93
Cod produs
4YTGC9PH-AT
Out Of stock
Descriere
Iti imaginezi ca esti pe campul de lucru, iar utilajul tau de incredere incepe sa scartaie sau sa emita vibratii neobisnuite. Panicat, te intrebi ce s-a putut intampla. Probabil te gandesti la ziua lunga si dificila care te asteapta daca utilajul tau cedeaza. Relaxeaza-te, solutia este mai aproape si mai simpla decat crezi! Avem pentru tine o coroana punte Dana Spicer 192-93 de inalta calitate, fabricata special pentru a rezista la solicitari repetate. Asigura astfel o functionare optima a sistemului de transmisie al utilajului tau.

Nu lasa ca problemele tehnice sa-ti perturbe activitatea. Alege sa inlocuiesti acum piesa uzata! Procesul este simplu si rapid - tot ce ai de facut este sa ne contactezi telefonic, online sau sa ne vizitezi pentru consultanta si achizitie. Echipa noastra de consultanti este mereu gata sa-ti ofere asistenta de care ai nevoie pentru a alege corect. Ne asiguram ca ai la dispozitie produsele necesare atunci cand ai nevoie de ele!

Calitate si durabilitate asigurata cu coroana punte Dana Spicer 192-93!
Ca element esential al transmisiei, coroana punte are sarcina de a transmite puterea de la planetara la roata cu o precizie si eficienta maxime. Materialul din care este realizata iti garanteaza ca vei putea conta pe ea indiferent de conditiile de lucru. De fiecare data cand sesizezi zgomote neobisnuite in transmisie, jocuri sau dificultati in deplasare, stii ca a sosit momentul sa optezi pentru o noua componenta.

Contacteaza-ne acum si ia-ti partea de liniste!
Ori de cate ori intampini dificultati cu utilajul tau, te poti baza pe noi! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, astfel incat sa fii sigur de fiecare alegere pe care o faci. Identificarea celor mai bune solutii pentru tine devine mai simpla decat oricand. Apeleaza cu incredere la noi si profita de avantajele pe care ti le oferim!

Livrare
Nu lasa defectiunile sa te opreasca! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-93 te asteapta pentru a pune din nou utilajul in miscare. Contacteaza-ne acum si asigura-te ca beneficiezi de livrare super rapida. In cel mult 24 de ore, piesa va ajunge la tine pentru ca tu sa revii la activitatea de zi cu zi.

Montaj
Este esential sa-ti mentii utilajele intr-o stare optima de functionare. Prin urmare, te sfatuim sa verifici periodic starea coroanei puntii si sa-ti asiguri ca montajul piesei este efectuat corect, ideal intr-un service autorizat. Plus, la ACN Piese Utilaje avem posibilitatea, la cerere, sa-ti oferim servicii de montaj, asigurand astfel ca utilajul tau beneficiaza de cea mai buna manopera.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura