Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-98

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-98
Cod produs
GIFH1KXJ-AT
Out Of stock
Descriere
Te confrunti cu un utilaj care refuza sa functioneze corespunzator? Zgomote ciudate, un joc inadecvat sau o transmisie care se simte instabila ar putea indica o problema serioasa. Si atunci cand transmisia e de vina, stii ca lucrurile sunt serioase. Dar nu te ingrijora! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-98 este solutia ta in momentele critice cand utilajul tau are nevoie de o componenta de incredere pentru a-si relua activitatea. Este o piesa originala, robusta si de cea mai inalta calitate, proiectata pentru a rezista la solicitarile repetate. Cu aceasta componenta vitala din categoria transmisiei, ai garantia ca utilajul tau isi va relua functionarea la parametri optimi.

Aceasta componenta creata din materiale de top, este gata sa se alature utilajului tau si sa-i prelungeasca durata de viata. Este nevoie doar sa ne contactezi: suna-ne, scrie-ne sau viziteaza-ne! Acest produs este mereu disponibil pentru tine, iar la ACN Piese Utilaje, vei intalni intreaga paleta de solutii pentru necesitatile tehnice ale utilajelor tale.

Coroana punte Dana Spicer 192-98 - Un partener de drum fiabil!
Coroana punte nu este doar o piesa de schimb, ci un adevarat partener de drum, esential pentru ca transmisia utilajului tau sa functioneze impecabil. Confectionata pentru a transmite eficient puterea de la planetara la roata, aceasta coroana se monteaza cu usurinta in interiorul puntii. Daca observi defectiuni, este esential sa actionezi rapid pentru inlocuirea ei.

Contacteaza-ne acum si ia-ti partea de liniste!
Ori de cate ori intampini dificultati cu utilajul tau, te poti baza pe noi! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, astfel incat sa fii sigur de fiecare alegere pe care o faci. Identificarea celor mai bune solutii pentru tine devine mai simpla decat oricand. Apeleaza cu incredere la noi si profita de avantajele pe care ti le oferim!

Livrare
Nu lasa defectiunile sa te opreasca! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-98 te asteapta pentru a pune din nou utilajul in miscare. Contacteaza-ne acum si asigura-te ca beneficiezi de livrare super rapida. In cel mult 24 de ore, piesa va ajunge la tine pentru ca tu sa revii la activitatea de zi cu zi.

Montaj
Pentru a te asigura ca beneficiul coroanei de punte este maxim, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui service autorizat pentru montare. Pastreaza performanta piesei printr-o intretinere corespunzatoare si nu ezita sa soliciti serviciile noastre de montaj, disponibile la cerere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura